Gase aplikaciju, u poslednjih nekoliko dana sam više puta bio nedostupan, u jednom periodu je potpuno izgubio mrežu i bio potpuno mrtav, nisu mi stizale neke sms poruke, i malo mi je sve to dosadilo
Možda sam malo neinformisan, koliko znam 0677 je pozivni, a ostale 6 cifre su broj telefona. Koji su to sedmocifreni brojevi? Stvarno ne znam.@lale87
Zasto bezis iz Globaltela ?
@Miki919
Od 11.11 moras imati SIM / eSIM karticu koja nosi broj.
Do tada mozes podneti zahtev da ti Globaltel posalje SIM karticu
na kojoj se aktivira zeljeni broj koji sada stoji na profilu kao virtuelni.
Ili da generisu eSIM ( sa brojem koji je trenutno virtuelni )
0677 sedmocifreni virtuelni brojevi prestankom rada Globaltel
aplikacije 11.11 se brisu
( u novoj Moj Globaltel aplikaciji nece postojati virtuelni brojevi )
Ne tripuješ se već je tako imam volte na svim mrežama i jeste tako, doduše meni su rekli odma.Sto se tice Mts-a i Volte budite obazrivi u smislu, da proverite pre nego sto se opredelite za ovu odlicnu moducnost. Zasto ovo kazem ..skoro sa uzeo tel koji ima podrsku za Volte i kada je opcija aktivna na telefonu u i od strane Mts-a(posto i oni moraju da aktiviraju na sim kartici, ako nije) dogadja se da kada me neko poziva dok ja pricam na tel, kada ja pozivam nekog ko razgovara i mislim al nisam 100%siguran, kad je neko nedostupan, NE DOBIAJU se poruke obavestenja od Mts-a, o propustenim pozivima, da li je broj dostupana, ni ja , a ni neko ko me je pozvao..itd . Ovo pricam samo za Mts jer za druge mreze ne znam. A kada se na telefonu ugasi Volte radi sve kako treba, sto je bezveze i to je kao da kupis vrh auto, a skines gume i tako vozis.
Btw probao sam ovo na mom Xiaomi 13t i iphone 14pro , isto na oba
Poz
Ma da tesko s......nje. ne znam da li ovo radi u 5g mrezi, ili to nema vezeNe tripuješ se već je tako imam volte na svim mrežama i jeste tako, doduše meni su rekli odma.
***... Tako je na žalost.Ma da tesko s......nje. ne znam da li ovo radi u 5g mrezi, ili to nema veze
Prvi put mora da se uplati Freepaid od minimalno 900 dinara, a obnova poklon gigabajta makar uz 5GB za 300 dinara na 30 dana. Mesečni limit po punoj brzini je 40GB, nakon čega ide sporiji protok.Kada dobijem 200gb, koliko je minimalno da uplatim svaki mesec da bih zadrzao 200gb?
Je l' ima vajde da se žalim podršci ili je nerešivo?Taj problem je dugo prisutan. E sad, kad će preći na mts, ne zna se.
Ovo su mi rekli u call centru ali sam ja i prošlog meseca i u ovom, već prešao limit od 40 GB, a ne vidim da je brzina smanjena. Ne znam kako to.Mesečni limit po punoj brzini je 40GB, nakon čega ide sporiji protok.
Sad je i meni prosaoKod mene sms radi, i slanje i prijem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari