Stevan Z
Poznat
- Učlanjen(a)
- 14.09.2023
- Poena
- 40
Reko ja Čim pređu na mts sve će da *****u stoka je do mts lopovi neviđeni
Reko ja Čim pređu na mts sve će da *****u stoka je do mts lopovi neviđeni
Ja u A1 100% prebacujem broj, tu diskusije nema.Nisu mnogo cekali... Ljudi da ste pametni svi lepo prenos u A1. Upravo danas trazio NeoNeo za 1199 dinara na 2 godine i dobio. Od mts olosa treba bezati sto pre. Samo gledajte svoju korist, od ovih leba nema niti ce ikada biti
I onda nakon 2 godine bude po starom. Ili se na 2 godine prelazi iz jednog u drugog operatera...Uz prenos broja sa Globaltela daju NeoNeo sa 50% popusta na 2 godine. Plus ukoliko ukljucis opciju elektronski racun na mail (da ne stize papirni na adresu) dobijas paket za 1199 rsd. Umesto deezer aplikacije trazio sam roamnig tarifne pakete za 50% popusta i odobrili (na 12 meseci) . Sve moze ako trazite.
Najamnji problem je preci kod drugog operatera nakon isteka ugovorne obaveze ukoliko ne postoji kampanja koja ti odgovara. Svaki korisnik treba da gleda svoju korist i novac, a ne da bude kod operatora iz navike na svoju stetu.I onda nakon 2 godine bude po starom. Ili se na 2 godine prelazi iz jednog u drugog operatera...
Ne nego podneses zahtev za prenos i onda ti odobre ponovo 50% ( ili uzmes ultra Neo 5G tarifu za dve godine ) Uz motivaciju eksluzivno dostupni ponovo razgovori na mobilnoj mrezi...I onda nakon 2 godine bude po starom. Ili se na 2 godine prelazi iz jednog u drugog operatera...
Jel to sve moze u njihovojh prodavnici da se resava?Uz prenos broja sa Globaltela daju NeoNeo sa 50% popusta na 2 godine. Plus ukoliko ukljucis opciju elektronski racun na mail (da ne stize papirni na adresu) dobijas paket za 1199 rsd. Umesto deezer aplikacije trazio sam roamnig tarifne pakete za 50% popusta i odobrili (na 12 meseci) . Sve moze ako trazite.
Prvo podneses zahtev za prenos na sajtu A1, u toku dana te pozove neko od agenata prodaje. Slobodno reci zainteresovan sam za prelazak uz NeoNeo sa 50% popusta. Meni su odmah rekli da moze. Posle ce te preusmeriti na poslovnicu mada sam cuo da kod nekih dodju isti dan na adresu sa A1 karticom i predugovorima pa sve bude bas bas brzo gotovo. I da ne zaboravim, morate imati registrovan broj za prenos u drugu mrezuJel to sve moze u njihovojh prodavnici da se resava?
Druže podesi pre isključivanja aplikacije broj koji ti se najviše sviđa jel kad ugase aplikaviju više nećeš imati tu mogućnost, to ti je moj savetKako ce da se regulise sa vise brojeva u globaltel app? Imam ih 4. Da li ostaje samo broj sa regularne sim kartice ili posljednji koji je podesen kao sim broj?
DADa li su ukinuli gledanje TV-a sa novom aplikacijom ?
Već si u mts, samo svanično da prebace, a teciklomatima se bliži kraj, već sam rekao, da su želeli imali bi.Jos reciklomate da ukinu i da prebace sve na moj prepaid i daju bonus plan 100 gratis 🤣 uz prelazak na MTS mrežu.
I onda da nazdravimo 🙂.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari