Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

@bakara

Promo paket iz marta 2022 ( neograniceni minuti i poruke i 8GB neta za 888 din. ).
Promocija vise nije u ponudi , ali ko je ostavio aktivnu automatsku obnovu , paket se
i dalje obnavlja.

Jel ima sim kartica da se uzme negde na trafici ili mora da se poruci?

Ima i u vecim postama.
Ako narucujes , ceka se i po 10-15 dana :(

Iskustva su razlicita
ja kada sam narucio posle podne doslo ujutro, jako brzo.

Pitanje, čitao forum ali nisam ukapirao, uzeo esim paket, najmanja kombinacija, e sad da li mogu da je isključim, i u avgustu da je uključim, doplatim roming 7 dana, da li će funcionisati, ili moram svakog meseca po 300 dinara, koliko sam uzeo paket

Поздрав људи, девојка има један необичан проблем са Глобалтелом(или телефоном).
Наиме, пре пар месеци је на мој наговор узела Редми ноут 10 5г и пренела број у Глобалтел, све је до скоро функционисало одлично, али од пре 15-ак дана има проблема са сигналом. У првом случају јој је стајало да има домет, интернет јој је радио, али нису јој стизале смс поруке и нико није могао да је добије док није рестартовала телефон. У друга два случаја јој је потпуно нестао сигнал, ни након рестарта се није вратио, тек након што је извадила картицу, ставила је у други телефон па вратила у свој, сигнал се вратио и све је прорадило.
Шта би могло да буде у питању, телефон или картица?
Напомињем да су и телефон и картица практично нови.

Ako je normalan format PDF, da se lako parsuje, onda i nije neka mana.
Veća glupost je što je potrebno da tražiš od živog čoveka, da ti živ čovek pošalje.

Osim ako im tehnička podrška nije levelovala u bota.

Krajem prošle godine tražio sam listing i poslali su xlsx, a proces je trajao 2 dana.

Evo i ja sam tražio listing i tražio sam da bude u CSV ili XLSX.
Javiću šta sam dobio.

Zanimljivo je da sam do sada 10 puta pitao za listing (nema!) a ti si @lale87 još prošle godine dobio listing! 😂

Pisao na podrska@... da mi je potreban listing, u povratnom mailu mi tražili potvrdu jmbg, i dva dana nakon toga stiže xslx

Nakon mesec dana korišćenja Globaltel aplikacije kao i samog broja na SIM kartici, nisam uopšte zadovoljan uslugom.
Primarni broj sam stavio da bude za chat aplikakcije, ništa banke i tako te bitne stvari nisam povezivao sa Globaltel brojem.

Nekoliko puta u toku dana izgubi se net konekcija, a da ne pričam o tome kad ljudi zovu da li na SIM broj ili virtuelni broj preko aplikacije, stalno sam nedostupan i sa zakašnjenem od par minuta pa do par sati stiže im poruka da sam dostupan, tako i meni stiže poruka sa propuštenim pozivima.

Aplikacija stalno puca. Nemoguće je pozvati iz same aplikacije tj. iz imenika iste, nego se mora ručno ukucavati broj pa tek onda zvati.
Za testiranje su korišćene iOS i Android verzije Globaltel app. Mrtva trka na kom sistemu radi lošije.

Probaću za 2 meseca da prebacim Globaltel broj kod drugog mobilnog operatora. Lep broj u pitanju, pa da ne propadne. :ROFLMAO:

Molba za support da se kod agregatora aktivaktivira prijem SMS verifikacionog koda aplikacije Collect4.me
u pitanju su poštini paketomati.

Da li neko hoće da jedan drugome produžimo važenje kartice međusobnom prenosom kredita (ja tebi, ti meni)?

Ako da, molim da se javi na PM. Hvala! (y)

Da li neko ima informacije za reklamu vezano za Globaltel da se uz paket može uzeti i fon da li je to zaživelo ili ne !?
Hvala svima na odgovoru 😀

Da li neko ima informacije za reklamu vezano za Globaltel da se uz paket može uzeti i fon da li je to zaživelo ili ne !?
Bio sam u njihovoj poslovnici pre koju nedelju.
Imali su par telefona izloženo, jedino što ne znam da li su na prodaju ili ne.
Svakako ih možeš kontaktirati preko sajta ili poslati mejl.

Bilo je nešto u Gigatronu. Mislim mda kod njih mogu da se kupe telefoni povoljnije i na rate uz Globaltel postpaid.

Trenutno sam u Rumuniji i mogu reći da roming internet 1GB za zonu 1 radi odlično i nije bilo nikakvih problema.

Da li se vama dešava da vam ne stižu poruke od mts?
Preneo sam br iz mts u global i poruke ne stižu već par dana dok na originalni globaltel br stižu. Nisam ni znao dok me ljudi nisu počeli zvati na viber.

@Vujke89 Svaki peti post u ovoj temi ti je o takvim problemima. Globaltel ima problema sa prenetim brojevima i virtualnim brojevima koji se koristi preko aplikacije. A ne stizanje poruka je jedan od njih.

Au, hajde da ne stigne po neka ali ovde ne stiže ni jedna, ko sad tu koči, mts?

Vrh Dno