Kako se na ovoj ploči menja napon za procesor? Cpu voltage menja neki cpu vid kome je default 1.55.
STARA ploca, nov procesor i nova memorija!
i sve je poletelo iz prve.
Stavio sam procesor 4400+ i 2x1GB take ms pc800mhz i sve to podesio na 10x300mhz, znaci proc radi na 3GHz, HTT mnozioc je 4, tj.HTT je 1200, sve radi stabilno sa svim temperaturama na default-u. I naravno memara je u dual channel-u
Možda bi mogao da smanjiš HTT množilac na 3. Tih 1200 je irelevantno za performanse, a moglo bi da utiče na stabilnost.
Uostalom, kakvih problema imaš?
Prethodno pitanje sam postavio zbog kompatibilnosti. Znaci da li je moguce da iako se procesor athlon 64 x2 4800+ g2 nalazi u cpu support listi da ploca i on ne saradjuju bas najbolje? Da li bi se na ovoj ploci bolje pokazao neki stariju x2, izradjen u 90nm procesu i sa potrošnjom od 89W? Pitam ovom izmedju ostalog sto mi izledje iz TDU-a na desktop sa novim procesorom, a sa starim (Athlon 64 3500+) igrica radi bez problem. Ili je problem u stvari u igrici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari