kako ce se pnasati ova ploca i x2 4000 + ? jel neko klokovao 4000+? imam ga novog za cirka 5000din , kad prodam ovaj 3200+ izace me x2 4000+ nekih 2000 din![]()
Uzeh pre neki dan brisbane 3600+ i uopste nisam zadovoljan OC-om ! Sada stabilno radi na 240 HTT-u i to je bas slaboSve sto probam vise od toga krajnje je nestabilno (bar sudeci po OCCT polucasovnom stability testu sto je prvi test koji radim kada kloknem CPU,a tek kasnije dolaze ozbiljniji testovi drugim softverom) Imam F6 BIOS ,i da li ce mozda neki noviji BIOS resiti problem !?
Gigabyte je taj model izbacio iz svog kataloga još pre mesec-dva, dakle teško...ako neko zna gde u bg-u moze da se uzmem nova m55plus s3g
dal je dovoljno 8h za test.
Je l` mnogo 1126 MHz za ht link? Koji program bolje testira stabilnost sistema od Prime-a 95?
Orthos je stari Prime95 sa podrškom za dualcore (koji tada Prime nije podržavao). A, koliko sam pročitao po netu, Orthos ponekada zna bacati errore sam od sebe.orthos
Dal je moguce da nakon 10 meseci rada ove ploce ode baterija za BIOS.
Ploča sigurno može više (znaš i sam), e sad možda nešto pomogne od ovoga:Imam bio f12 dok sam imao semprona fsb je isao do 270 bez problema a sada kada imam 4200+ cim predjem 230fsb stalno mi posle gasenja bios ulazi u safe mode u cemu je problem?
Moguće, ali meni je ta istovetna memorija sa 3600+ Brisbane-om jako lepo radila - tipa išao je htt preko 300, nego meni nije jasno da ni u jednoj varijanti neće preko 230Mhz da bootuje?Onda ti procesor ne voli baš puno tu memoriju, probaj sa drugom - verovatno će biti bolje...
Ista memorija kao u tebe (Crucial 667 sa HNL čipovima), HTT ide na 270 bez problema, više ne. Znači, proc je u pitanju vjerojatno.1. probao sam sa podizanjem svih napona i opet nista
2. memoriju sam probao na svim voltazama na latencijama 5.5.5.15 2T
probao sam mnozilac za cpu 9,10,11 a htt 2,3,4 i idalje nista inace revizija je f2 EE varijanta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari