Ево да поделим са члановима форума моја данашња искуства са овом картицом. Наиме, зову мене и радње где сам картицу купио и кажу ми да им је сервис послао картицу. Али када сам дошао код њих да је преузмем утврдили смо да је у питању иста картица, тј да није извршена замена. Уз све то је ишло оно писано објашњење да су тестирање на играма није меродавно јер су игре "вечити бета тестови" и као таква ми је картица враћена. Ја сам био убеђен да су они скапирали колико је идиотска и слепачка ствар рећи кориснику да их игре не занимају и да је тај корисник ту графику купио због синтетичких програма, али изгледа да још увек продају ту причу.
Наравно графику нисам прихватио, и захтевао сам да се врати назад на сервис. Оно у шта сам ја тренутно сигуран да више ништа са наптисом Gigabyte неће прићи мом компјутеру. Не желим да кажем да су њихови производи лоши, јер сваки производ може да се поквари, али је њихов сервис и начин на који третирају своје муштерије катастрофалан. Ја сам због њих изгубио гомилу времена, живаца а и новца, јер ми је рачунар и средство за рад. Са друге стране ја сам све урадио да ствар протекне што боље за обе стране. Изгубио сам сате читајући о овом проблему, и још више времена провео у тестирању да бих био сигуран да проблем није до мене. Осим тога уз графику коју сам послао на сервис сам прилижио писано упутство како да најбрже репродукују проблем, дакле детаљно упутство са све линковима где се алати за тестирање могу скинути. Дакле ја сам се максилно коректно понео, поштовао сам и њихово време (иако то нисам у обавези), а они нису имали ни трунку поштовања за мене као купца и за моје време.
Е сада волео бих да видим да ли неко од форумаша има добар савет како да се најбрже и најбоље реши ова ситуација, тј како да добијем оно што сам и платио.