Da li je neko dobio odgovor, od clanova koji su poslali 6850, na reklamaciju?
Ja evo cekam 10 ti dan bez odgovora.
Da li cekaju nove drajvere pa da istestiraju ili stoje onako i skupljaju prasinu?
Nece valjda da dobijemo odgovor sledece godine?
Da li postoji neki clan, koji ima ikakve veze sa servisom gde su karte poslate?
Gledaj ovako druze. I ja sam imao problem sa dotichnom grafichkom kartom, i takodje sam je poslao na reklamaciju. Pozvao sam u ponedeljak da pitam shta je bilo i lik koji radi u radnji gde sam je kupio mi je rekao da nema pojma kad ce da mi vrate grafichku kao i to da su probali i da sve funkcionishe. E onda im je on objasnio u chemu je u stvari problem i na tome se zavrshilo, odnosno, valjda su mu rekli da ce da je josh testiraju ili shta ti ja znam da joj rade. Moja slobodna procena je da ce da mi vrate grafichku negde oko Bozica. Ako budem imao srece, naravno. Tako da sad teram makinu na nekoj ubogoj nVidiji od pre jedno 8 godina. I plachem....![]()
Ja sam takodje zvao i u radnji su mi rekli da ce da kontaktiraju servis i dobicu odgovor sto pre bude moglo. Kad je to? to je glavno pitanje!
Ti cak imas srece, ja nemam nikakvu grafiku pci e, pa sam primoran da koristim racunar koji ima samo 128mb ram-a + integrisana grafika= pakao
Dodje mi da idem da kupim neku grafiku za 30 eu, samo da koristim dok se ovi u servisu ne smiluju:crash:
Koje sam ja crne k....e srece? Pa ova grafika ima samo 16 mb rama... Strahota... Ne vredi meni ni i7 sa 6 giga rama kad ni film ne mogu da pustim kako treba...![]()
P.S.Da se dopunim..Rekao sam vam da se karta prosledjuje uvozniku na testiranje..Oni vas i koce!Zato opet kazem,zemlja Srbija,zakonski rok 45 dana.Bez veze ne mozes nista!Najcrnje sto i tih 45 dana mogu da prodju jer se nekad nekim slucajem "zaborave" pa dok ih ne iscimas oni ce da spavaju bez brige..
Brate, ja kad ih budem iscimao ima da budu iscimani za ceo zivot. Josh plus radim u Skupshtini grada, tako da...:smoke:
Ne kažem ja da je to tako, nego da je meni smrdelo na ram, jer čim se kartica kolokne za 10MHz puca win. Vlada iz Gigabytea testira karticu, pa ćemo videti šta je tačno u pitanju.
Nije mi jasno nesto pa ako mozete da mi objasnite. Kazete recimo da je druga tura grafickih sa neispravnim nekim delovima. Da li to uvoze i prodaju i zna se da su neispravne stvari, tj poluispravne. Jer ako je tako ja bi malo da za****m totalno kompijutere vise tj da vise nista ne kupim od delova.
Zato sto je to suvise veliko nerviranje i bacanje para. Ili je ta serija neipravna vracena. Drugo pitanje je da li nasi prodavci znaju da uzimaju poluispravnu seriju ili to kasnije utvrde.
Mozda kod Asusa nije tako da znam za ubuduce. Mislim nerviranje to nema cenu iskrenu, cekanje na proveravanje karte koju nemas a platio si i ostalo pa da ako to nije slucaj kod Asusa predjam i ja na Asus. Dam 5000-6000 vise i zdravo ili MSI. Ne znam pitam??? Vidite da od Gigabyta svasta moze da se ocekuje. A mozda je i nase trziste takvo da stize ko zna sta i onda ce se bas uskoro vise isplatiti da se ode na zapad kupi i vrati za 3 dana, barem najbitniji i najskuplji delovi koji ne sme da se rizikuju zbog neipravne serije. Slusaj to neispravna serija se prodaje. Ja sam mislio da su takve stvari nemoguce da cim se sazna da to skandal i povlacenje iz upotrebe i izvinjavanje ljudima.
Polako ljudi, situacija će se rešiti za par dana
Niko nije valjda lud da nam vraća kvarne grafike. I ja sam dobio informaciju preko fba da je karta ispravna. Sačekaćemo još koji dan, pa ćemo da vidimo o čemu se radi.
Ovo je odgovor iz servisa :
Ako zvanicne testove prolazi, nema govora o kvaru.
Igrice su beta testovi , koji nisu merodavni za ispravnost.
Moraju se sacekati prvi zvanicni drajveri 10.12 , jer 10.10 bcdefgh..., to nisu, vec su to drajveri odredjenih firmi.
To je sve
Ako je tako, onda je to super, s obzirom da sam planirao tu gigabytovu da uzmem.
Niko sa 6850 nije provrteo onaj memtest sa Folding@home?
Che, jel mozes da ga pokrenes makar na 10minuta? Ili bilo ko drugi
E bas super, kao da si kupio graficku da vrtis 3DMark a ne igre. Znaci na uredjaju koji sluzi za igre doticne ne moraju da rade da bi uredjaj bio ispravan, kakva logika. A i sta oni racunaju kao "zvanicne testove", 3DMark je parce softvera koje ne sluzi za proveru ispravnosti nego za merenje performansi. A ovo da su "to drajveri odredjenih firmi" mi govori da taj serviser nema pojma, trazi zamenu ili im zapreti inspekcijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari