Instalirah i ja ovo.. na osnovu OCZ posta mislio sam da necu imati ni 30 fps :d ali igra, smem da kazem da leti, 45 fps u proseku ali sve klizi, nigde laga. Sve na max, konf. na klokovima iz profila. Nigde nema pada fps ispod 37.
Grafika je ok ali su teksture jadne i grafika podseca na mesavinu Resident Evil 5, BF3 i jos nekih naslova. Naravno, dx11 je ovde samo marketing i par svetlosnih efekata, kao i u BF3, teselacija je na nivou dx9. Grafika prati trend da ako je vec dx11 daj da napucamo kontrast tj vise saturaciju i senke pa ce sve izgledati bolje :d
Ok je igra u sustini, klasincno americko prose*avanje i herojizam ali s'obzirom na 40c napolju i nabavnu cenu nemam sta da se zalim, lepo sam ubio 2h danas 🙂 Cim sam igrao 2h to znaci da mi je igra ok, u sustini strpljenja imam samo za voznje i poneki fps, tps slabo igram, just cause 2 i mafia 2 su poslednje igre tog tipa koje sam presao.. naravno, nisam neki prekaljeni gamer i slabo igram igrice ali mi je muka od danasnjih zatupljujucih naslova pravljenih za retarde.
Opet, future soldier mi je nekako drzao paznju, valjda jer je ovo nesto novo za mene.. samo ''ratovanje'' je bas gej, mislim silni senzori, gedzeti.. ali igra se zove Future Soldier pa sta onda drugo ocekivati? 🙂
U svakom slucaju vredi bar probati, nastavicu ovih dana kad me ne bude mrzelo :d pa ako bude smor- vjecnaja shift/delete:smoke: