Šta je novo?

Ghost Recon: Future Soldier

Aaaa... Moja greška. :lupko: Ja sam diskutovao sa avatarom1980 o cloacku u igrama generalno, a Marko-dj je pomenuo to za FPS-TPS. Meni se učinilo da se pomenulo negde FPS u diskusiji s cloackom pa sam mislio da je Markov post povezan s cloackom i odgovorio da cloack nema veze sa tim da li je FPS ili TPS igra u pitanju, već sam mislio na pucačine generalno, zato sam i rekao "isto ***** drugo pakovanje", jer su obe pucačine, ali u drugom pakovanju... get it?

Nikad nisam ni spomenuo da je to isto, ali hvala na komplimentima u svakom slučaju.

A to da sam, ćorav, očigledno jesam, pošto nisam video ni to FPS u naslovu koje je sad sklonjeno. :d:d:d

Snake, nemo' se ljutiš, nesporazum je bio. cheers

Aaaa... Moja greška. :lupko: Ja sam diskutovao sa avatarom1980 o cloacku u igrama generalno, a Marko-dj je pomenuo to za FPS-TPS. Meni se učinilo da se pomenulo negde FPS u diskusiji s cloackom pa sam mislio da je Markov post povezan s cloackom i odgovorio da cloack nema veze sa tim da li je FPS ili TPS igra u pitanju, već sam mislio na pucačine generalno, zato sam i rekao "isto ***** drugo pakovanje", jer su obe pucačine, ali u drugom pakovanju... get it?

Nikad nisam ni spomenuo da je to isto, ali hvala na komplimentima u svakom slučaju.

A to da sam, ćorav, očigledno jesam, pošto nisam video ni to FPS u naslovu koje je sad sklonjeno. :d:d:d

Snake, nemo' se ljutiš, nesporazum je bio. cheers

Ma cool smo druze:wave:

Ljudi ovo nam prekosutra stize?

Ne nego krajem meseca :)

Preciznije 26-og.

Aaaa fuck, igra mi se nesto novo sto pre:)

Rokaj Arcade mod u Maxu. :)

I to pre release date'a,niceee ipak je to poznata narodna kuhinja.

Posto je igra prosla kroz nekoliko velikih izmena, da li je i dalje pristuan coop u SP kampanji?

Na youtube vec imaju video zapisi gameplay-a, link

Gomila motion blura i post processing efekata (GI, Vol. Light, Motion Blur, SSAO) na relativno low res texture. U filmovima zna da skrsi performanse i na ispod 20 fps-a, dok kad se smanji par detalja igra poleti na 60 fps-a a razlika je da deluje cistije i preglednije. Evo par bzveze slika sa svim na high:

Inace ovo je izgleda prva igra za pc na bluray-u...

Ma ima igra i POM i tesselation (cak i nivoe nje), al to sve dodje ko piletu sise... a sto se tice gameplaya, pa vidi se da je brza akcija sa high tech opremom uz klasicni run and gun cover fazon.

@ DieH@rd

Da, igra podrzava coop mod za 4 igraca, tj. cela kampanja moze da se predje, a da li radi na piratskoj verziji ne znam...

Poslednja izmena:
Dakle jos jedna igra koja ima samo par dx11 efekata i koja ne moze da namuci najnovije zveri od gpu.. dobro, odgovara mi :d

Problem je odnos seedera i leechera :D

Ja gdin m napisi jos neke utiske, vredi li se cimati oko ove igre..

edit, ok sad vidim post iznad :)

Sve u svemu, nije loše. 100% shooter, nema tu vise ni T od neke taktike, ali meni nekako paše :)
Nego, ima li ko ideju kako da resim poznati vsync bug (igra zakucana na 24 fps). 1080P, sve opcije napanjene, bez vsync-a radi na 40-50 fps, ali mi odvratno seče sliku?
Naravno, probane sve opcije Vsync-a, i iz igre i iz drajver (on, adaptive, half refresh...)

To je verovatno neki bug sa HDMI outputom da ti forsira na 24hz-a, a igra je ionako bagovita sto se tice rezolucije. Probaj napravi custom resolution sa 1080p 60hz i odaberi njega u igri. Inace, meni igra nece da radi na 1200p vec automatski vraca na 1080p i samo tako radi, a ako mi u control panelu ne stoji gpu scaling, monitor automatski krene da strecthuje sliku, sto dalje znaci da igra max tera 1080p. Jednom recju detekcija i odabir rezolucija u igri je broken.

Izasao je fix za to.

Izasao je fix za to.

Koliko sam ja video, fix jedino služi za :(

"This fix is for users having problems getting the game to start cause
of admin rights on windows, copy over new ***** and make sure all Game
and Ubisoft Launcher processes are blocked on firewall."

Poslednja izmena:
Udjem u igru,podesim na nova igra ali kad ocita nivo i taman treba da pocne igranje izbaci neki yeti.exe fajl i samo zablokira pa moram da udaram alt,del i izadjem opet na desktop.Ima li neko slican problem?

Koliko sam ja video, fix jedino služi za :(

"This fix is for users having problems getting the game to start cause
of admin rights on windows, copy over new ***** and make sure all Game
and Ubisoft Launcher processes are blocked on firewall."

Ja ne znam kako mozes da igras na 24hz ja bih odlepio. Kao prvo sve jedno koristi novi fix. Zatim, kreiras u control panelu custom 1919x1080 rezoluciju, scaling stavis na No scaling. Udjes u igru selektujes custom rez. u meniju i voila....druga igra

E sad, u vecini dx11 igara ces uspeti da cim stavis na custom rez pa apply zatim 1920x1080 pa apply dobiti 60hz u nativnoj rezoluciji. , ali nisam jos probao ovu igru pa nemogu da ti tvrdim. Ukoliko ti to uspe, moraces svaki put kad udjes u igru da osvezis na taj nacin rezoluciju, ali iskreno nema razlike , jer nema sanse da primetis nedostatak jednog reda piksela

Poslednja izmena:
Bas katastrofa radi kad je ukljucen DX11... Neki bug ili je GTX460 preslab za DX11 mada sumnjam jer Max Payne 3 je fino leteo na DX11

Iskljuci SSAO i smanji malo volumetric light i to je to. Oni delovi kada padne na 30 fps-a je na prelazu misija, tj. na loading ucitavanjima koja su integrisana u igru, a uglavnom radi 40-60 fps-a sa svim ostalim odsrafljenim...

Kod mene 30-40FPS na max u 1080p, a bez samo ambient occlusion-a zakucano na 60FPS dok je GPU uglavnom na oko 80-90%. Ova ostala podesavanja mi ne uticu toliko drasticno na performanse ..

Vrh Dno