Šta je novo?

Ghost Recon: Future Soldier

Nece na alt+enter, nije problem zbog crnih linija nego sto mi se taskbar vidi u igri celo vreme, i ako odem na alt+tab i hocu da se vratim u igru samo crni ekran.

Sto se tice BO, pa de nadje F, kad se igra igra 90 posto igre obavlja na levi i desni klik?

:D isti k, secam se samo da sam prespavao i igru od 5h prelazio 2 nedelje :d

Gdin, sad sam poceo misiju po pljusku u sumi nekoj i idem kroz neke rusevine, vip mi stalno ''izmice'' :d, koliko imam jos do kraja? Misija pre ove je bila sabotaza na aerodromu i fps je bio normalan samo je odjednom pao na pocetku misije u sumi,, sa 45 na oko 30 u proseku i posle 2 min je sve opet ok..

:D isti k, secam se samo da sam prespavao i igru od 5h prelazio 2 nedelje :d

Gdin, sad sam poceo misiju po pljusku u sumi nekoj i idem kroz neke rusevine, vip mi stalno ''izmice'' :d, koliko imam jos do kraja? Misija pre ove je bila sabotaza na aerodromu i fps je bio normalan samo je odjednom pao na pocetku misije u sumi,, sa 45 na oko 30 u proseku i posle 2 min je sve opet ok..

Pretposlednja misija ti je u Moskvi, a poslednja trazenje nekih 7 generala ili tako nekih bitnih licnosti u toj nekoj "najvecoj" sumi. Poslednjih 10 minuta, tj. 2 generala koje poslednje juris je tezak *****izam i najtezi deo u igri, jer igra ih namerno da u beg dok ti lagano sa tvojima u cutsceni gledas kako oni izmicu dok caskas sa tvojima, a oni trce ko zebre. :D Ako stanes da se rokas sa njihovima oni ubrzo pobegnu tako da moras sto brze da prodjes, a stelth mod nema nikakvog smisla. Uostalom videces i sam...

^ovo iz spojlera je sve tacno :d Au koja glupost, jos mi je fps pao sa 45 u proseku na 12 :d Bedak mi sad da ne zavrsim ovo kad sam vec igrao ali nema sanse od laga.. trazio sam po netu i vidim da ne postoji resenje, kakav glup kraj igre, i da radi sa 60 fps ovo je jadno.

:d

Udjem ponovo u igru i fps je oko 30 :) I predjoh upravo, iskreno nekoga treba streljati za ovako glup kraj, ovo je preprogramirano do povracanja, mislim ova poslednja misija.. uzas, toliko gluposti i nerealnosti.. gore od najvece cod bljuvotine. Inace mi je igra bila ok iako su misije postale monotone.. ali kraj je stvarno uzasan, kao da su za pola sata zbudzili cisto da igra ima kraj :d

Poslednja izmena:
Cisto iz zezancije instalirah ovo ponovo da vidim ovaj novi DLC sto je izasao, kad ono posle jedno 7 patcheva (punih navodno nekih ispravki) koji su se instalirali vise od pola sata udjoh u igru i doceka me prva misija sa koridorskom sumom low kvaliteta i fenomenalnih ~20 fps-a na medium low podesavanjima. :D Znaci ovaj Ubisoft je postao takva bljuvotina od PC developera, nijednu igru ne pamtim u skorije vreme da im radi kako treba. Bolje nek kazu necemo da izdajemo za PC i da stvarno ne izdaju umesto da ovako preko qrca neverovano jadno optimizovane igre izbacuju. Jednostavno dno dna, a jos sam se skorije u nekoj prici o World in Conflict setio da su ovi retardi kupili Massive entartainment i pretvorili ga u roba za ova njihove jadne tomklensiasasinkraj naslove. Samo za plakanje kakav tim su retardi upropastili.

Ne znam, meni je na prošlom kompu odlično radilo, phenom II i 6870, baš sam bio zadovoljan, na high bez AA i ostalih džidžabidža

Jel ima neko ko prodaje original ghost recon future soldier neotpakovan :)

Vrh Dno