Šta je novo?

Ghost Recon: Future Soldier

O boze... Uzeli su engine is fife, onako je isto uradjeno krljanje...

Jad, tuga i beda.

Dobro je da nisu igrali sa Kinect-om :D

Skolski primer kako razliciti studiji u okrviru istog izdavaca prave potpuno razlicite igre. Iako su FC3 i GHFS igre sa svim konzol-nextgen fazonima (regeneracija, checkpoint, qte) razlikuju se ko nebo i zemlja. U FC3 interfejs totalno sveden, ekran nije zatrpan nepotrebnim informacijama dok u GHFS ima HUD ko svemirska simulacija. Kapiram ja da univerzalni vojnici moraju da imaju taki HUD ali je svejedno odvratno za gledati dok igras.

Jos kad taj scifi momenat ukombinuju sa ovim bantu crncima koje gejming industrija izrabljuje u poslednje vreme. Ako je po ovom konkretnom trejleru, smesi nam se masan fejl od igre.

Btw. kada ce da prestanu sa izivljavanjem nad jadnim narodima Afrike? Bili su zombiji, ziveli su dvobojnom svetu, sada ih Van Dam i Lundgren pucaju iz svemirskih puca. Stvarno nije u redu.

Ovo izgleda na izlazi za PC..

Ipak izlazi za PC :)

Bljak... totalna komercijala i konzolitis. Samo sam cekao kad ce Ubi da u***e i Ghost Recon serijal... nakon Raibow Six, Silent Hunter, Il-2...:S:

Poslednja izmena:
Ovako nešto nisam očekivao posle ovih trejlera i šotova. Blago rečeno fuj.
Što reče golub pravi konzolitis

Ma ajde konzolitis, ali ova je priča je treš kako god.

Ja ne znam zašto trolujete temu onda, ako vam se ne sviđa, zašto morate da postujete u temi :)? Ne kontam ni malo...

A što je najgore, igra nije ni izašla :D

Dobro izgleda, steta ako ne izadje za PC.

Izlazi istog dana, možda dan dva kasnije.

Everything you see in the game is anticipation. It`s not a science fiction. None of it is invented from nothning. Red Storm has close relationship with soldiers, but also with weapon manufacturers and weapon research facilities.

Nisam pratio razvoj igre, ali sam bio ubedjen da je ovo nesto u dalekoj buducnosti, kad ono ispade da je radnja smestena u blisku buducnost i "mogucnostima" naprednijeg naoruzanja. Igrace se u svakom slucaju.

Hm. Mozda bude unteresantan gameplay, ali grafika je, bar na prvi pogled smesna, ko crtani film.

Animacije su prejake...

Lighting je OK, samo ako porade malo na texturama bice super, ovako je sto se tehnickog dela igre tice, cist prosek, nista vise.

Animacije su prejake...

Animacije jesu ok, ali nista spektakularno niti nesto sto vec nismo videli. Jednostavno, igra je prebrza, pa samim tim ni i animacije nisu prirodne niti spektakularne u bilo kom smislu. Druga je prica ako se lozis na 50 razlicitih egzekucija. :)

Nazad
Vrh Dno