Šta je novo?

Geohot trazi pomoc

Xbox je odavno provaljen, pa se ne secam da sam ikada primetio nekoga da vara na live-u.
Zasto?

Naravno da cu da koristim pirate na Xbox-u je to kanta od konzole.
PS3 je do sad globalno najbolja gaming platforma za mene i mnoge tako da sam zestoko protiv bilo kakvog vida piraterije.

SVaka cast M$ ako uspeva da se izbori sa cheaterima.

to sto pricas si verovatno video na PC verziji igre..
nema sanse da na ps3 su vec sve to uradili...

pazi.. normalni ljudi ne varaju cak ni kad mogu.. to je svojstveno glupim klincima i ovim tradicionalno agresivnim i necivilizovanim nacijama sa bliskog istoka (malo gore dole, ko razume shvatice)

.. ali ovo ima najmanje veze sa tim, a najvise zbog igranja piratskih igara i to dobro znas.. (bobo!)
Onda neka kazne one sto piratizuju te igrice, i neka dokazu koju je to igricu piratizovao Geohot.
Ako ce neko koristiti taj JB za pirate to je njegov problem i upravo kao sto je rekao @nickname ne mozes sada da tuzis Sony zato sto je neka budala ubio coveka koristeci PS. :)
@priest77

Ako si platio putem PayPala još uvek nije kasno da povučeš uplatu :) .
Inače lik daluje kao da je potpuno odlepio (ili nikada nije ni bio blizu normale).

Ne covek nije normalan vec je genije, ali mi kao i uvek pljujemo po svemu sto stignemo bez obzira sto nismo ni 1% sposobni kao on.

Meni je bas drago sto sam mu donirao, imao sam koristi od njegove pameti i pomoci cu mu makar simbolicno:

img0093.png

Poslednja izmena:
Potvrdjujem i ja isti slucaj koji je covek naveo. PS3 verzija, igra MW2 pre 2-3 nedelje, Gravity 0 i cepanje. Ukljucio sam MW2 nakon 10 meseci i u sat vremena igranja sam upao u takav mec.

Secam se da je mw1 imao slican problem ali su resili jako brzo, ne znam kako ovo prolazi.

PS3 je do sad globalno najbolja gaming platforma za mene i mnoge tako da sam zestoko protiv bilo kakvog vida piraterije.

Toliko o tome.Tvoj stav je apsolutno :wc:

Zasto? Zato sto niko, ali bas NIKO ne voli cheatere. Neki pricaju bezveze, ljude koji koriste CFW identifikuju kao cheatere sto nema veze sa zivotom.

Covek, dal' ti uopste razmislis za trenutak pre nego postujes nesto?

Moguce da taj problem nije vezan za CFW! Jer ponavljam, slican problem je bio prisutan u mw1 2009 god.

to sto pricas si verovatno video na PC verziji igre..
nema sanse da na ps3 su vec sve to uradili...

pazi.. normalni ljudi ne varaju cak ni kad mogu.. to je svojstveno glupim klincima i ovim tradicionalno agresivnim i necivilizovanim nacijama sa bliskog istoka (malo gore dole, ko razume shvatice)

Ja nisam nikad ni instalirao MW2 na PC-u. Imam igru orginal za PS3, tako da znam sta pricam.

Ne zanima me odakle su, cinjenica je da je ovo pocelo da se pojavljuje od kako su krenuli pirati na PS3.
E do sad je Sony cutao oko toga, sad su krenuli da trajno banuju sa PSN za sve one sto koriste piratske igre.
Fora je sto ljudi nemaju pojma kako i sta Sony vidi kod vas kad se nakacite na PSN. To ce da stvori neki vid panike kod vlasnika CFW-a.

Onda neka kazne one sto piratizuju te igrice, i neka dokazu koju je to igricu piratizovao Geohot.
Ako ce neko koristiti taj JB za pirate to je njegov problem i upravo kao sto je rekao @nickname ne mozes sada da tuzis Sony zato sto je neka budala ubio coveka koristeci PS. :)

*** sad.. ne moze bas tako da se gleda :) Necu da budem licemer, ovo me nije tangiralo sve dok nisam uvideo da ce mozda da se desi 'PC scenario' na multiplayer sceni, a veruj mi do sad mi je vrh bilo kad nisam uopste razmisljao o cheaterima i kad znam da je svima ista igra i ista pravila u bilo kojoj MP igri.. Sa tim su preterali..

ljudi , shvatate li vi da je geohot haker, a ne pirat!? .. on je hakovao konzolu i objavio kako je to uradio.. tj. nije objavio kako je to uradio ali je objavio rezultate svog rada (root kljuceve)

sve ostalo, radili su drugi...
geohot to, barem verbalno, ne podrzava...

razgranicite babe i zabe :)

Upao sam u previse hardcore temu za mene, docicu u iskusenje da neke iznapusavam samo tako. Samo vi placajte kriminalcima.

Evo vam ga vas idol:

article-1297784504976-0D34ACB8000005DC-407572_636x455.jpg

Uskoro mu mozete slati pare u zatvor, ili neku testeru, a moze i sapun. :D

thumb.php

Pazi ti si jedan najveci Apple fanboy na forumu tako da razumem sto toliko podrzavas onu budalu od hakera.

Ja to gledam iz drugog ugla, jer igram PS3 igre na netu i necu proklete cheatere na svakom serveru.
Pre neki dan upalim MW2, kad ono likovi lete po vazduhu i imaju autoaim za metke i rakete ?!
Cim se spawnujem lik mi je iza ledja i kolje me nozem na bilo kom delu mape.

E sad vidis o cemu ja pricam. Iskreno dao bi 100e Soniju da istera svoje i ovog malog klosara strpa u zatvor za ceo zivot nego da dajem njemu 1e.

Kako je lepo kada nesposobni pljuju sposobne :D
I budi siguran da Sony ne brine za cheatere jer je to minorna pojava, i to moze da se sredi veoma lako.

Bobe, molim te promeni nick i stavi neki drugi avatar koji ti vise dolikuje, ne skrnavi Marlija.

Aj da se vratimo na temu.

Pazi ti si jedan najveci Apple fanboy na forumu tako da razumem sto toliko podrzavas onu budalu od hakera.

Ja to gledam iz drugog ugla, jer igram PS3 igre na netu i necu proklete cheatere na svakom serveru.
Pre neki dan upalim MW2, kad ono likovi lete po vazduhu i imaju autoaim za metke i rakete ?!
Cim se spawnujem lik mi je iza ledja i kolje me nozem na bilo kom delu mape.

E sad vidis o cemu ja pricam. Iskreno dao bi 100e Soniju da istera svoje i ovog malog klosara strpa u zatvor za ceo zivot nego da dajem njemu 1e.

Totalno je nebitno sta je proizislo iz toga sto je PS3 jailbreakovan, gleda se da li je legalno ovo sto je on uradio, a jeste, cim je legalno za jedan uredjaj, legalno je za sve. A i iduci logikom zdravog uma, legalno je.

Kasnije ko je sta radio nakon omogucenog JBa, mogu samo da posmatraju nezavisno od ovoga, i ako je nelegalno, da jure njih.

On takodje moze da bude ruzan, lep, da pravi grimase na netu i da pravi uboge rap spotove, nece postati kriv. Mozda ce postati tebi omrazeniji i mrzeces ga jos vise, ali sigurno ne mozes dodati to u tekst u kome argumentujes zasto bi trebao da ide u zatvor... posto za to jos ne salju tamo. A ako nemas argumenata, izvoli izadji iz teme.

Mozda bi bilo najbolje da das tih 100 evra Soniju i Infinity Wardu da naprave bolji anticheat sistem ako ti to toliko smeta, a ne da zakljucavaju konzole, posto to uopste nije resenje, nego linija manjeg otpora...

Posto vecina ovde nije upucena u temu: Sony geohota NE TUZI zato sto je jaibraikovao svoj PS3, vec zato sto je na internetu nelegalno objavio zasticene podatke (PS3 masterkeys).

Ne igram ja MW2, cisto sam probao, nisam lud da igram to.

Nije nelegalno sto je omogucio da se teraju pirati sa HDD-a ?! Sto je omogucio da moze svako da kuva FW ?! Jel vi citate sta pisete ili sta je u pitanju ?!

Jailbraik nije nelegalan, objavljivanje zasticenih informacija definitivni jeste.

Daj bre smesno da nekog tamo malog iz podruma dizu neki u nebesa! Sta je sledece ? Kacite njegove slike u svojim podrumima ? Pomazete mu besktvo iz zatvora.

Evo Ragnarok vam je objasnio za sta TACNO Sony tuzi ovom malog lepog.

Marli, najjači si ..... :) :) :) :)

OnTopic, ja sam apsolutno uz GeoHota, jer da nije bilo takvih ljudi, mi bi danas bili kao BantuCrnci u IT svetu.

Vrh Dno