dzidza_bidza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2005
- Poena
- 375
'ladno nema zujanja kad otkacim kablove sa racunara,hvala na sugestiji ExR.
Ima li leka za ovo?
ExR jesi li i ti imao pomenuti problem? Jesi nekako uspeo da ga resis?
'ladno nema zujanja kad otkacim kablove sa racunara,hvala na sugestiji ExR.
Ima li leka za ovo?
ExR jesi li i ti imao pomenuti problem? Jesi nekako uspeo da ga resis?
Kupila drugarica ove zvucnike Sw fh-5000 i ima Abit NF7-s. Stavili smo novije 5.10 drivere za plocu i zvuk (posto sound storm nikako nije hteo da se pokrene) zbog Nmix-a. Koji se odmah pokrenuo lepo posle restarta. Kada smo pokrenuli opciju za test zvucnika CUJEM PREDNJI LEVI PREDNJI DESNI kako suste kako i treba, i kad dodje na red centralni onda svi piste i klinemo na opciju dase ne cuje ton na zvucniku. Posle 2 klika on prebaci na zadnji levi i ja njega cujem na centralnom pa zadnji desni normalo i woofer normalno. Pokusali smo i sa rotacijom kablova ali nista. U najboljem slucaju samo 4 rade ali bez basa i centralei pri tome se rear zvucnici jako slabo cuju!!!!! POMOC!!!!!!
Nema veze na koju zvucnu karticu je nakacen!! Zujanje potice iz SUB-a, tj. njegove transformatorske jedinice. Pomiri se sa tim, jer vecina kompjuterskih zvucnika pati od te boljke.Tvoj Genius ima prekidac na poledjini woofera, pa kad krenesh da spavash iskljuci ga da te ne zivcira! Ako ga budesh nosio po servisima, samo cesh da izgubish zivce...
Ako imash nekog strucnog servisera, on moze to da ti sredi:smoke:
ne postoje te 5.1 zvrcke koje ce zameniti ovo (opet izvinite za off)
![]()
Postoji a to je 5.1 "zvrcka" sastavljena od komponentskih zvucnika, heh![]()
Evo sad sam spojio na SoundStorm, sve šljaka apsolutno perfektno, kako svira :zgran: :-devil-:
Sjajno, ide Audigy napolje... Hvala svima koji su pokušali da pomognu
:wave:
Svaki covek cuje drugacije, a trziste je tu da svakome nesto ponudi i utrapi. :wave:
AVR nikada nece imati stereo reprodukciju na tom nivou kvaliteta kao stereo pojacalo
A jel se mogu prikljuciti na komp???Stigli su mi gore navedeni zvucnici pre 10-ak dana i stvarno nemam reci za pare koje cete dati za njih :eyebrows:
Zvucnici su svtvarno ok u lepim drvenim kutijama i kad igrate igrice ili slusate neku muziku a uz to volite i masazu bubrega:d Pravi izbor
Slike govore Sve ostalo:
Info:
http://www.genius-europe.com/en/produktdetail.php?ID2=49&ID=29&ID3=365
Da ne otvaram novu temu.....
Imam ove zvucnike vec par godina al eto ova mu dosla izgleda kao baksuz....
Prvo su Rear zvucnici postali mnogo tisi (vise od 50%) u odnosu na ostale.
Drugo, kad se upale zvucnici on automatski okrene onaj krug za pojacavanje na 1/4 i ja se nisam puno izivljavao sa pojacavanjem ne vise od 2/4 ili 180 stepeni u odnosu na nulu (bas mi tesko da objasnim)
SADA da bi normalno slusao moram da pojacam ODMA na 2/4 i vise!!!
Evo danas centar se cuje manje od 50% nego pre i izgleda da je prednji levi tisi od prednjeg desnog ostao je samo sub koji radi dobro.....
probao sam sa promenom kablova NISTA!!!
Jer im ima spasa?? dali je do integrisane zvucne?? pojacalo???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari