D
Deleted member 46590
Guest
Pa kad već 4 PCIe linije zvrje prazno, odlično za mATX plpče.
Nema sanse da bude ovako, ove su sad ovakve samo zato sto jos nije gotova odiseja kopanja. Tek kad svaka stara karte >$120 nova bude prodata bice gotova, i onda krecu normalne cene.Ako 5000 serija bude kao 4000, da budu dzabe, nece biti vredne kupovine.![]()
Za mene best buy od 4000 serije..
imacu je za do cetvrtka (x3 oc) model pa javljam,mnogo dobra cena bila nisam odoleo.Moze li neki utisak korisnika 4090 Inno 3D kartice? Bas me zanima posle nekog vremena koliko se dobro pokazala ili ne?
Obavezno javljaj, temperature, noise level, TDP, bas me zanima. Cip znamo sta mozeimacu je za do cetvrtka (x3 oc) model pa javljam,mnogo dobra cena bila nisam odoleo.
To za doplatu je granično važilo do serije 4000 hiljade, sada je više nešto kao 3 puta par stotina evrića.4080 je brutalna kartica, pa neka je i u kostimu. Ko pravovremeno zadjora svoj stari GPU, nikada ne doplacuje od nule a u najboljem slucaju par stotina eurica. I ovako bi otislo na pivo i gorivo.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari