Šta je novo?

GeForce RTX 4000 Thread [za adapter, konektor i kabl postoji posebna tema]

Meni na Tuf 4090 za sada fanovi nisu prešli 40%, bukvalno se kartica ne čuje. Jedino da na noctua fanovi se ne vrte pa možda bude tiša
Svejedno ne mogu ventilatori koji nisu A12x25 ( i par drugih), da imaju tu lepotu buke. Kad se ne vrte ventilatori onda dodje do izrazaja elektronska buka, dok A12x25 na malo obrtaja sakrije to.

Ljudi koji se bave obradom zvuka, sa stanovima, kucama, namestenim za najmanji moguci nivo sobne buke ce primetiti xD Kod svih ostalih, nesto drugo ce biti dovoljno glasno da invalidira Noctua/be quiet! blagostanje xD

Poslednja izmena:
^ slažem se da će biti tiša, ali iskreno meni do sada na 4090 u igricama nije fan prešao 33% dok u sintetickim je došao do 40%. Trenutno imam thermaltake riing ali razmišljam da pređem na be quite silent wings ili noctua.

Bilo smo vec jednom prosle godine za 3060,firma sa nbgda "okacila slucajno"

zamolio bih da prvo pogledate skorašnje poruke pre no što javite da se na tržištu Srbije pojavio model 4070 Ti pre zvanične objave

Gledajuci cenu 4070Ti u GT, nesto racunam ispada 75% cene od 4080, sto mu dodje onih 900$. :ROFLMAO:

Preorder pfff, eno nasi vec uveliko prodaju karticu:ROFLMAO:

Satraće se od prodaje sa cenom od 1000$. :ROFLMAO:

zamolio bih da prvo pogledate skorašnje poruke pre no što javite da se na tržištu Srbije pojavio model 4070 Ti pre zvanične objave
Pošto mi je obrisan post iz ne znam kojeg razloga moram da odgovorim na ovo jer je upućeno meni bilo vjerovatno. Već dva dana u Crnoj Gori mogu da se kupe Gigabyte 4070Ti Eagle i 4070Ti Gaming OC 1050 / 1095e + pdv, dakle ja sam ih lično vidio i mogu da se uzmu odmah, nema čekanja nikakvog launcha za 5. januar bez ako je nvidia nekako zaključala driver :)

@momsab
Možda će biti brža od RTX 3090Ti sa uključenim DLSS3.
RTX3090 Ti je 14% sporiji od RTX4080 u 4K, a po specifikacijama RTX 4070Ti je 20-25% slabiji od RTX 4080.

Evo nas u međunarodnim vestima:

Evo stižu i Blower verzije idealne za vodene blokove

Nešto ružno dugačke te kartice?!

^ pa kraće su nego AIB modeli 3-4cm. Sto znam Tuf je 35cm, Strix 36…. Ove su otprilike kao 3080 ili 3080ti.

^ aha, sigurno ima nekih razlika zbog PCB

@Prijatelj2708 slažem se, meni Tuf radi na 54c a fan na 31%. Ovo je u valhalla na 3440x1440 sve na max i ne čuje se kartica. Zadnjih mesec sam imao posla da nisam imao vremena da probam još nešto drugo. Zato od danas krećem 😝

Znaci kod nas 1500€, posebno kad je AMD napravio sam sebi veliki problem.

Još nisam video 4070ti kod nas u prodaji

Nazad
Vrh Dno