Šta je novo?

GeForce RTX 3000 Thread

Pa cene kakve mogu da budu, ako je karta od 500e 1500e, onda ce ova da bude minimum 5k.

Tako su nešto i najavili oko 5000$ Ili kod nas evra

2000$ je MSRP. Vidim u Nemačkoj da ima za 2430e što i nije toliko loše.

Hehe počeli smo da se tesimo na cenu od 2500€ a pre par godina bile su 700-800€.

Mislio sam samo na razliku u odnosu na MSRP. Generalno je loše. Nvidia i AMD osetili krv. Nazad nema.

Da li ova RTX 3060 ima nekih mana?

Ima samo jedan hladnjak. Da li je možda bučna prilikom maksimalnog opterećenja? Da li ima neki poseban problem? Coil whine? Ako je npr samo loša za overclock zbog jednog hladnjaka to mi ne smeta mnogo.

Bucna - sigurno, coil whine - mozda. Mislim da je to jedna od najgorih izvedbi. Potrazi model sa minimum dva venta.

Za one koji vole da prčkaju po hardveru, ovo može da bude zanimljivo. Prvi put sam video da i ovo može biti problem,

Sta kaze USA, jel cene idu opet duplo gore posto je majning opet u modi do nove godine navodno ili ne? :D

Ma nema tu pada, takođe i nova serija će imati visoke cene. Zakon trgovine kad podigne cene teško ih vraća dole

^ po meni je ovo pad cena kao i uvek pred izlazak nove serije. Ali opet nije pad nego vracanje cena na realnost koliko su trebale da koštaju celo vreme.

Kako su krenuli da prave sa tolikom potrošnjom na kraju će turbine da stavljaju na GPU

Kako su krenuli da prave sa tolikom potrošnjom na kraju će turbine da stavljaju na GPU
Derbauer je odavno isprobao kako radi watercooling koji napaja veoma slab mlaz vode iz slavine u njegovom kupatilu. :D Iznenadjujuce efektivno, ocekujem da cemo uskoro to morati da kacimo na kompove.

^ znaci moraću zvati Vodoinstalatera da mi izvede slavinu uz PC za svaki slučaj 😂

Kod Iraca bez problema. Voda se ne plaća a kamenca nema. 😁

U CoD Warzone mi zakuca posle odredjenog vremena, pomaze samo odjava ili kill procesa u Task Manager-u. Samo se slika zamrzne. Imao neko slican problem? Temp grafike oko 65c, Inno 3d rtx 3070ti ichill 4.

^ moja greska, izvinjavam se i hvala za prebacivanje posta

3080 pala ispod 900 evropejaca, mora to još dole.

Nemačka: INNO3D GeForce RTX 3080

Jel u jesen zvanično izlazi nova serija? Ako je tako ne vidim razlog za poskupljenje, pogotovo što ni novi Radeoni nisu za bacanje.

možda i ranije, vidi u temi za najave u vezi nove generacije

Nazad
Vrh Dno