@Yojinbo
Meni nije jasno o cemu ti pricas i sta hoces da mi kazes...
U kontaktu sa ljudima koji uvoze i da tako kazem evgom da ne navodim ovde imena, u nekom opustenom razgovoru izrazili su zelju da karte pre svega stignu do gamera, to je dobra reklama i za uvoznika i za evgu da se karte koriste za ono za sta su namenjene, sto je i razumljivo... Posto sam ovde godinam a sve vas znam kroz forumsko druzenje i nije mi tesko da procitam poruku i odgovorim, predlozio sam ljudima da postavim poruku da mi se jave kolege koje hoce da se igraju a da me zaobidju preprodavci i mineri posto znam sta ko radi ovde, kako bi karte dosle do gamera... Nista se ne daje na poklon ili po nekim povlascenim cenama, cene su kave jesu kod nas kad se karte pojave u rednovnoj prodaji, recimo 3080 ~1000e, kome odgovara neka se javi kada javim kakve su tacne cene, kome ne odgovara neka juri povoljnije de ima...
Maloprodja koja prodaje EVGA karte ima problem sto ne moze da prepozna ko je preprodavac a ko kupuje kartu za sebe... Desava se da na KP preprodavci nude te iste karte koje oni imaju sa vremena na vreme u skromnim kolicinama, da ih preprodaju po ceni od 1200~1300e sa njihovom garancijom pa se stice pogresan utisak da kod njih nema karti zato sto ih oni preprodaju na KP sto je totalna *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina jer da je tako zasto bi ih nudili preko svog portala, svako moze da napravi nalog na KP pa tako i vlasnik te firme i da ih prodaje na takav nacin, ali ljidi se trude da rade posteno i nekako da se izobre sa problemima koje sam naveo.