fingon82
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2009
- Poena
- 585
@PCBeast
)) izvini druze, ali mislim da nisi realan sto se nV tice. Citao sam tvoje postove. Za sve drugo ti priznajem realnost. I ja sam se nekad osecao kao nV fan, ali od one pradavne mucke oko smanjivanja refresh rate-a i kvaliteta prikaza kroz detonator drajvere su me razocarali. Mozda gresim jer sam idealista, otkud znam. I u svetlu svega ovoga sto sam cuo o nV ovde,na ovom forumu, ipak im zelim uspeh, jer najbolje je kad je mrtva trka u kvalitetu/ceni, tad se kupuje jeftino 
Videcemo za to poboljsanje performansi kroz drajvere. Kao sto rekoh, arhitektura fermija je dosta drugacija od dosadasnjih gpu, tako da garant ima prostora za popravku perf. Da upotrebim analogiju, i ati ima bagovite drajvere pa je iscedila >10% performansi, sto nebi mogla i nV sa svojim bagovitim drajverima
(mada sam imao 5 nV karti i sad ovu 3870, i nikad nikakve probleme sa drajverima nisam imao ni kod jednih ni kod drugih, ne racunajuci detonator drajvere 1.2 cini mi se, za rivu tnt)
@Rapture da, ali nisu programeri mogli da testiraju sve situacije, radne uslove i sl. Kao i kod Atija
Videcemo za to poboljsanje performansi kroz drajvere. Kao sto rekoh, arhitektura fermija je dosta drugacija od dosadasnjih gpu, tako da garant ima prostora za popravku perf. Da upotrebim analogiju, i ati ima bagovite drajvere pa je iscedila >10% performansi, sto nebi mogla i nV sa svojim bagovitim drajverima
@Rapture da, ali nisu programeri mogli da testiraju sve situacije, radne uslove i sl. Kao i kod Atija
Poslednja izmena: