@ PCBeast
Da da, sve je to lepo sto kazes a onda pocnes da pricas o tome kako amd ima losiji minimum fps i bla bla bla covek to vidi i apropo toga sto si ti poceo da pricas postavi rezultat koji jasno demantuje te tvoje tvrdnje, rezultat koji jasno pokazuje da je daleko ujednaceniji fps sa 7970 nego tvoj i moj rezultat sa Nvidia kartama.
Ne razumem koja je poenta foruma ako neko moze da lupa sta mu padne na pamet bez ikakvog argumenta i kada na to lupanje dobije argumentovan odgovor, crno na belo, direktno na ono sto si ti postavio i komentarisao, moderatori to obrisu a tvoje lupanje ostave, evo tvojih prosvetiteljskih reci "Ne znam da li se secas ali ja sam o tome pisao davno i imao sam polemiku sa AMD-ovcima koji su me napadali kako se samo average gleda obzirom da AMD daje losiji min cak i sad od nV na istom setup-u u testovima " Jel ovo treba da ostane kako bi procitao neko ko nema bas puno iskustva sa hardverom i da ovo baljezganje uzme kao validan info. Neka su obrisali sve sto smo ja i ti napisali a odstupa od teme, mada da nis prozivao bez osnove ne bih ti nista ni rekso, al ti imas taj problem kada te neko dematuje u tvrdnjama da ne znas da odgovoris ili prihvatis ako nisi upravu, nego diskusiju prenosis na licnu osnovu kroz omalovazavanje i izvrtanje onoga sto je sagovrnik rekao i ne retko izmisljas stvari koje nigde nisu recene, da bi polako posto je prica bez osnove poceo da glumis zrtvu i cvilis ko devojcica neka, scenari 1000 puta vidjen i ovde i na pc berza forum, tamo narocito...
Ali ovo je fascinantno "Uostalom nama se zbog AMD korisnika" kojima nama ? Ovo je neka podela ili sta ??? Strasno...
Za moderatore....
Cemu sluzi tema ovog tipa ? Da se pise samo o 780 kartam ? Slazem se sa tim, ali ne moze da se cenzurise nesto sto je deo sire diskusije koja nastane zbog razlicitog misljenja a narocito ako to nije misljenje vec postoji validan info koji dokzuje i pobija tvrdnje koje su dovele do same diskusije. Ako ovako cenzuriste forum gubi poentu. Covek me proziva i pise svast o meni na licnoj osnovi, na sta sam ja odgovorio u skladu sa svojim temperamentom, e to je za cenzuru a ne nesto sto je potpuno u skladu sa forumom, a to je diskusija o hardveru, koja mozda nije usko vezana za ovaj pod forum, ali nismo botovi, normalno je da ce neko reagovati ako procita nesto sto smatra da nije tacno a narocito ako za to ima validan dokaz, pritom @DoX nije nista ni komentarisao vece ja samo postavio rezultat koji demantuje tvrdnje @PCBeast...
Izvinite ako sam malo preostar i mozda ne bas na nivou civilizovane diskusije, ali jednostavno ne mogu da budem suzdrzan nakon svega sto je doticno gospodin napisao o meni bez ikakve osnove i razloga...