Ma taj modovani bios je zakon. Odradili su ga bas dobro. Tako je bilo za gtx770 kartice a vidim i za te vase. Sto kaze ^ ako ide na reklamaciju ako ne daje sliku nikako ne mogu da utvrde koji je bios. A ako baca sliku a neki drugi problem je u pitanju jednostavno se reflashuje originalni bios koji ste sacuvali i to je to.
Pa slažem se generalno, ali nikad se ne zna kad nešto može da krene naopako, pa posle kuku lele.
Ali shvakako ću razmisliti da ga turim.
@Kobayashi Maru
Kada karta bude spreman za reklamaciju, sto znaci da ne radi, bios je nesto sto nikako ne mogu da utvrde da li je orginalni ili neki modovani

Tako da to nemoj da te brine. Nemaju oni vremena u servisu da se bave tim stvarim, ako karta ne daje sliku tu se uglavnom zavrsava servisiranje
A ako daje sliku npr, koliki sam ja inače baksuz, verovatno će se uhvatiti detaljnog proveravanja ako moja ikad završi u njihovim rukama, a ne uspem da vratim stari bios. :d
OK. Hvala, ne cacka mi se sa time, svidja mi se ovako kako radi ne prelazi 60 C
A moja karta ide uvek do 80 stepeni, iako imam solidno hlađenje (2x 14cm be quiet + 1x 23cm bitfenix cepaju direktno u kartu, doduše, uz zatvorenu stranicu kućišta).
Ništa nisam čačkao u gputweak-u, a gpu temp target mi je setovan na 79c, kako je kod vas?
Pre toga sam imao twi frozr 570 i temp je išla do 73c uz otvorenu stranicu i do 75-6 uz zatvorenu, a asus ide uvek do 80 stepeni, pretpostavljam zbog onog gpu boosta, koji se sam pali. Kako se to čudo gasi uopšte?
Napominjem da mi je pored gputweaka koji sam instalirao, ostao i afterburner još od ranije, ne znam da li to može da ima veze s bilo čim, a kontam da ne bi trebalo.
Napominjem da obe karte nikad nisam klokovao, osim što ovaj asus sam to radi s gpu boost-om donekle, plus overim gaming preset kad upalim neku igru.
Hteo bih da izvučem neki maksimalni klok za svaki dan, a da mi tišina kartice ne bude mnogo ugrožena, u idlu ne sme da se čuje, a pri igranju samo da ne traktoriše preterano.
Je l' može neko da mi objasni zašto mi karta ide do 80 stepeni, a nije klokovana, osim pri upaljenom gaming presetu po defaultu? Fan mi ide maksimalno do 54, a tavori na nekih 27 u idlu. Ranije sam u afterburneru podešavao kako će da mi radi u zavisnosti od temperatura, ali u gputweaku nisam našao tu opciju.