Sta mislite za kakva je kartica planiram da je kupim pa me interesuje.
MSI N670 PE 2GD5/OC
Isplati se itekako uzmi MSI N670 PE 2GD5/OC i uzivajGospodo, ima li smisla zameniti Sapphire HD5870 sa GTX670?
Ono sto mene nervira kod Atija je da su mu jezivi drajveri u kombinaciji sa 3D studio Maxom. A ni sa Adobe softverom se ne slaze sjajno! Na nekim drugim kompovima imam neke nVidije GTX, tipa 240 i one rade ko zmaj. Nikakve greske, pucanje programa i sl. gluposti... Igre igram teorijski, instaliram, predjem prvi nivo i nikada ne zavrsim...
Ali volim da imam neku razumnu grafiku... dosta koristim i Autodesk Showcase za koji je dosta vazna dobra graficka Ati tu recimo pravi malu decu nVidiji 240... Gledam neke scorove na Anandu, posto je jedini on poredio 5870 i 670... Obicno je 670 brza oko 30%, a u nekim optimizovanim igrama, ume da bude brza i do 80%. Tamo gde je 5870 recimo preko 50pfs, 670 je preko 90fps. A to je manje vise isti djavo! Takodje mi povecanje sa 23 na 32 frejma ne deluje previse impozantno...
Inace, 5870 je pravo malo umetnicko delo... nekako mi je zao da je se resim![]()
Opet, ako ne uradim to, prekosutra ce vredeti koliko bakar na njoj! A nema ni previse tih karti po oglasima, pa da mogu da zakljucim koliko vredi trenutno na trzistu?
Any thoughts?
Msi je bolji ima triple overvoltage asus nema![]()
Jel si probao GTA4 mozda?Ako jesi, jel i tu razlika toliko mala izmedju 3.8 i 4.5?Probao sam CPU na 4.5, ali dobitka gotovo da nema, pola frejma puna kapa. Sve u svemu, stock cpu speed (turbo 3.8) vs 4.5, mozda je razlika 1 frejm u average FPS. Ono gde se generalno vidi neko poboljsanje je min FPS, mada i to ume nekad da varira.
Da, zato i pitam.Hvala na odgovoru.Nisam. Zavisi valjda od igre do igre, koliko je koja zavisna od procesora.
Probao sam ova podesavanja i bilo je stabilno:Koliko si podesio za core i memoriju i da li si probao neki max OC?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari