Napon je izgleda zakljucan na 1.1750 V.
@DoX
Hvala. Ma nisu u sustini stvarno bitni 70 FPS ili Warhead, to je bila cisto stvar zanimacije i testiranja, posto je tema isla u tom pravcu i da li kartica moze da zaokruzi skor ili prebaci 70 FPS, koji su bili kao neka granica. PCBeast je hteo da vidi 70 FPS, goldi je mislio da ne moze, pa sam odlucio da poteram karticu jos malo (da dam svoj doprinos), jer sam bio siguran da moze, kad je vec isla do 69 FPS.
Sto se tice 2 FPS, sto GoranM kaze, mnogo stvari moze na to da utice i 2 FPS razlika gore dole se jedino primeti u benchmark-u, za sam gaming je to nebitno. Da li si mozda instalirao zadnji patch za Warhead?
Da li si mozda instalirao zadnji patch za Warhead?
@goldi
Sorry ako sam se pogresno izrazio, hteo sam samo ukratko da kazem da se polemika vodila oko 70 FPS-a. 64bit test kod mene daje do pola frejma vise prosecno.
Jesam ali ne pomaze DX11 i dalje ima brljotine sa texturama od zemlje do neba. Javlja se jednom u 1 ili 2 ili 3 sata igranja. Nisam vise imao zivaca, pa sam presao na DX9. Problem izaziva upotreba menija u igri, a meni treba, kako bi inace pravio one sastojke.
+1Razlog je sto sa karticom 670gtx windforce imate pefrormanse gtx 680 samo za 20% manje para
Da li ce na mojoj konfiguraciji 2 X GTX670 (isti modeli) , ovaj CPU biti bottleneck ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari