Šta je novo?

GeForce GTX 650 Ti Thread

zavisi za koje pare si je nasao... dobar je boost ali je 660 jos bolji :)

A ako cemo tako 760 najbolji za pare oko 200€ posto su neki sa foruma uzimali za sitne pare.

760 je oko 230e i trenutno je nema nigde jeftinije, 650tib i 660 su oko 150e

Poredis najskuplji tiboost sa najjeftinijom 660 a ja za te pare nisam nasao :) imas boost za 120e sa 1gb vram sto je odlicna kupovina ako se ne cepaju igre na ultra :) ali opet pre bih kupio 760 ako bih birao jer je razlika izmedju 660 i 760 u ceni mala a u performansana drasticna :)

@ Markoz - za oko 120 evropejskih novcanica, polovna, skoro 3 godine garancija... Da preformulišem pitanje: kakav je gainward u poređenju sa nekim renomiranim proizvođačima kod nas (ASUS gigabbyte...) ? Problem mi predstavlja to što nema dva venta i na netu gotovo da nema nikakvih testova ove sa jednim...

Poslednja izmena:
nikakav :D ali ako ne klokujes nema veze, za 120e bih pre gledao neku polovnu 660 iskreno kad je vec ta isto polovna. I najjeftinija 600 je bolja od najskuplje boost, a 2gb rama ne moze da bude visak ;) opet sve zavisi do budzeta.

@igor
opet mislim da razlika od oko 80e nije mala, da jeste ja bih odavno uzeo 760 :D jeste dobra razlika u performansama ali je toliko i skuplja.

@MarkoZ Ustvari, kaže čovek nova.... Ne planiram neki oc, sa strane kućišta imam vent koju duva vazduh na grafičku. Kupio bih je samo ako nisu poznate kao felerične i slično

ako je nova onda je cena tu negde, spusti ga ako mozes jos malo :D

Pa gde ima 660 za 150e u SR :-D Ps ja iskreno preferiram asus, a za gameward kazu da je los i da se pregreva, ne konkretno boost vec 560 TI cini mi se da je bilo price ranije... A izgledala je identicno.

Poslednja izmena:
17h din nova 660 u e... :) obicna ali za te pare...

ako ima to je dz ja sam boost platio 19000 :-D Do duse u aprilu.

padaju cene mnogo :) pogotovo sad kad zazivi amr r serija nadam se pa i cene nvidie padnu jos

mozda 7xx serija 6xx nema gde , kraj proizvodnje, ako 7xx serija bude imala dobre cene, mislim da ce biti 760 best buy , jedino sto je kolje je potrosnja struje ali dobro :-D

Pozdrav, primetio sam ovakvo ponasanje u 2 igre - da li je normalno ili ne ?

^ pa zavisi od podesavanja igre , ovo mora da je na low , neato kao distance view u gta iv ako je blizu objekti se pojavljuju bukvalno par m ispred

Znaci do game engine-a je ? Ovo gore jeste na low, doduse na amdovim grafikama nisam imao ovakvih slucajeva do sada ( mada nisam igrao Crysis 3 na njima )...

Ova kartica je zlo, dosla mi je u ruke Msi 650 Ti 1gb, klok je stabilan na +200 za gpu, +300 za memoriju, znaci da covek ne poveruje, postavicu veceras i ss-ove, ali sam odusevljen koliko je kartica tiha i nije bucna. Temperature u full-u ne prelaze 65 stepeni. Sve najnovije igrice kad se smanje detalji rade perfektno, stvarno vredi malisa :)

Meni full load ne prelazi 55C, bilo leti bilo zimi, ventilator je necujan :)

Evo rezultata MSI 650 Ti Boost sa TF3 hladjenjem, ali u rezoluciji 1680x1050 posto mi monitor maksimalno tu podrzava.

Mozete li da okacite rezultate u toj rezoluciji kako bih mogao da uporedim?

1680x1050.jpg

Okaci i 3D Mark 11 i 13 u toj rezoluciji, ako mozes.

Evo kako unigine heaven ide kod mene sa boost kartom ali i dvojezgarnim pentium procesorom u 1680x1050...
Ipak vidim da taj MSI ima jače klokove od gainwarda. Probaću posle da malo klokujem kartu.

Unigine.JPGgpu.gif

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno