U 1920x1080 ce verovatno pre biti usko grlo grafika nego CPU. Jedina igra koja vidi 4 jezgra i kojoj to treba je Crysis 3, za ostale nisam siguran. Za Crysisi 3 dzaba i ultra mega grafika kad se i quadcore na 3,6 Ghz muci za 33-34fps na nekim mestima, a tek na 4,2-4,3 Ghz postaje OK i gura 40fps.
Hvala na odgovoru goldi, al ja sam vec narucio tu kartu i stici ce mi za nekih 30 dana iz Nemacke.Pa ce mo videti onda sta ce mo.
Zasto ne dodas malo i kupis normalnu a ne tu osakacenu boostaru ?![]()
nVidia još uvek ima bolje drajvere od AMD-a, ali situacija nije takva kakva je bila ranije, i ta razlika je mnogo manja. Karte imaju slične performanse, isto hlađenje - mislim da nećeš mnogo pogrešiti ni sa jednom. Moguće je da ćeš osetiti nedostatak RAM-a ubrzo, ako ikako možeš probaj da se uklopiš u 650Ti Boost 2GB.
Uzet je MSI 650ti Power Edition, za sada sam prezadovoljan sa grafickom, $$$ je ionako bio nategnut i od pocetne Radeon 7750 od 9k dinara se stiglo do ove karte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari