Šta je novo?

GeForce GTX 650 Ti Thread

Kako manji? U odnosu na sta?

Evo ga 3DMark 11.

3DMark 11.png

I 3DMark 13.

3DMark 13.jpg

Koju karticu uzeti za gaming ovu li ati radeon 7770 ili r7 260x ?

Ide ovako, po jacini:
260X > 650 Ti > 7770

Po ceni se ne isplati uzimati 650 Ti.
Ako ti napajanje nije bas snazno, onda se najvise isplati 7770 posto nije veliki potrosac.

Koliko se moze prodati polovna ova grafa imam je god hocu da se riješim kompa ne treba mi?

Na forumu je zabranjena procena polovne robe. Pogledaj na oglasima, KupujemProdajem, koliko se krecu cene... Ali racunaj cenu izmedju Radeon 7770 i 7850, otprilike. ;)

Nzn stvarno nisam u toku, zato i pitam. Ne pratim cjene nikako A najviše bih volio prodat čitav komp al niko para nema samo zamjene. Za to pravilo nisam znao nek se briše onda pitanje...

Nameravam da grafu iz potpisa zamenim sa http://www.atom.rs/?sid=8295.
Ako ima neko ovaj Gainward da li bi mogao da me posavetuje da li je vredi kupovati ili gledati nešto drugo!

za 12k dinara toliko je boljih solucija,da nemam pojma odakle da pocnem.ako vec neces 270 sa i bez x sa garancijom sa oglasa,tj tisti te rudarilajefobija,onda za iste pare imas 260x novu u sopu,plus ostaju madjari.

Fora je sto GTX750 i 260X nisu bolje od ove GTX650Ti Boost. Tako da je super ponuda i cena za 12.000din.

Slazem se da je 270(X) najbolja kupovina za 100-120 evra, ali mislim da je prejaka za njegov Phenom.

Hvala na savetu.Znači bolja je varijanta r7 260x(nova u shopu).Samo ne znam da li je ovaj procesor iz potpisa dovoljan da isprati 260x.

Poslednja izmena:
Nije bolja, pogledaj gde se nalazi 650Ti Boost:

perfrel.gif

Meni je vrlo bitno što bih ja imao lovu za Gainward jer su zvučniji proizvođači iste ove grafe daleko preko 12000 din a to mi je limit.
Čitao sam po forumu da se baš i ne hvale sa Gainward-om i imaju zamerke na hlađenje.

Poslednja izmena:
verujes li da nisam video ti boost deo. :)

onda okej,ako vec nemere 270,bar da uziva u geforce experience-u i ostalom sto zeleni nude.

edit: komotno uzimaj,ta karta nije nesto vruca da to treba da te brine.

Onda ako će se dobro ukomponovati sa mojim procesorom idem na Gainward.
Mada u radnji iz napred navedenog linka stoji slika grafe sa jednim velikim kulerom a na Gainward-ovom sajtu su dva kulera.
Samo da ne bude neka "caka" pa da moram odustati.
U svakom slučaju hvala na savetima!
Pozdrav!

trebalo bi da je model sa dva kulera,nebitno sto taj ko atomu odrzava sajt nije bas najprofesionalniji,a sve i da je jedan hladnjak,tebe to i ne dotice previse,mislim okej,sa dva venta verovatno je hladnija koji stepen samim tim bustuje vise,ali to ti je frejm dva u najboljem slucaju,i to od manje zahtevnih scena.

Sada sam upoređivao ova dva modela (sa jednim i sa dva kulera) na Gainward sajtu i vidim da postoje razlike između njih u korist ovog modela sa dva kulera ali nešto malo,pa stoga konačni izbor ostaje navedeni Gainward (jedan kuler).

Poslednja izmena:
koji god bude jeftiniji,ako je cena u par kinti uzmi ovaj sa dva,mada tesko,najcesce je razlika oko jedne crvene koja se u slucaju 650ti boost ne isplati.

Koliko sam ja do sada uspeo da pronađem ovaj Gainward no GS ima jedino u A*om Com**ters a Golden Sample verzija do skoro bila u ponudi u H*llas Com**ters ali više nije.
Ako nije problem da postaviš link ka tom "još jednom online shop-u",moguće da nisam sve pregledao.
Pozdrav.

Poslednja izmena:
Ja nisam zadovoljan radom mog kompa nikako tacnije igrice wot koja na slabijim konf radi bolje.. ima asus 650ti 1giga i procesor phenom 2 x3 720be da li moze biti da ne mogu da se isprate? Ostalo sumnjam na hard.

Koliko sam ja do sada uspeo da pronađem ovaj Gainward no GS ima jedino u A*om Com**ters a Golden Sample verzija do skoro bila u ponudi u H*llas Com**ters ali više nije.
Ako nije problem da postaviš link ka tom "još jednom online shop-u",moguće da nisam sve pregledao.
Pozdrav.
http://tinyurl.com/p7cdmud
Mislim da je to ista grafa u svakom shop-u,samo je cena razlicita...
Inace na svakom sajtu pise u nazivu "GS" na kraju,time mora da je golden sample verzija.
Na linku koji sam postavio ioako pise "GS" u nazivu dolje pise specifikacija non GS modela,zaista su nesposobni da postave artikal kako treba,ili pogrese sa slikom ili specifikaciji...

@Predator
Phenom II x3 720 uz 650ti je sasvim izbalansirana kombinacija,posebno WoT trebalo bi da radi dobro.

Poslednja izmena:
Jeste da nije graficka sa oznakom TI ali bi mi trebao savet?
Kupio sam graficku Gigabyte GeForce GTX 650 WindForce 2X 1GB OC i imam nekih problema sa slovima.Ne znam kako da objasnim ali recimo slova na desktopu mi imaju nekako cudnu boju kao da su mesavina nekih boja i kako da nekako isijavaju i kao da im se vidi neka senka u boji.
Evo slike obelezio sam crvenim krugom pa kada se uvelica vidi se da recimo i duga slova"I" imaju isto nesto tako.
http://s9.postimg.org/nymugkjtr/Untitled.png
Tako je ispalo na slici u stvarnost se mnogo jace vidi.
Zna li neko za neko resenje?

Jel ti u igrama sve normalno? Verovatnije je da je nesto do monitora (podesavanja).
Mislim, meni na toj slici sve izgleda normalno.

E, pa probaj da iskljucis/ukljucis ClearType u Windowsu. Control Panel > Display > Adjust ClearType Text

Poslednja izmena:
Probao sam da iskljucim clear type i onda mi bude bolje sto se slova tice ali mi sve bude nekako bledo:
http://s12.postimg.org/9ibasa4nh/Untitledw.png
A na monitoru nisam nista nasao inace pre ove kartice sam imao Gigabyte GV-N96TZL-512I NVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 i sa njom mi je sve bilo ok.Onda sam dezinstalirao stari drajvere i ubacio ovu karticu i intalirao najnoviji drajver i imao problema sa slovima pa sam onda dezinstalirao taj najnoviji drajver i instalirao isti drajver koji mi je bio na staroj kartici ali za ovaj model kartice i isto mi se desava.

Nazad
Vrh Dno