Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Poredis najskuplji tiboost sa najjeftinijom 660 a ja za te pare nisam nasao imas boost za 120e sa 1gb vram sto je odlicna kupovina ako se ne cepaju igre na ultra ali opet pre bih kupio 760 ako bih birao jer je razlika izmedju 660 i 760 u ceni mala a u performansana drasticna
@ Markoz - za oko 120 evropejskih novcanica, polovna, skoro 3 godine garancija... Da preformulišem pitanje: kakav je gainward u poređenju sa nekim renomiranim proizvođačima kod nas (ASUS gigabbyte...) ? Problem mi predstavlja to što nema dva venta i na netu gotovo da nema nikakvih testova ove sa jednim...
nikakav ali ako ne klokujes nema veze, za 120e bih pre gledao neku polovnu 660 iskreno kad je vec ta isto polovna. I najjeftinija 600 je bolja od najskuplje boost, a 2gb rama ne moze da bude visak opet sve zavisi do budzeta.
@igor
opet mislim da razlika od oko 80e nije mala, da jeste ja bih odavno uzeo 760 jeste dobra razlika u performansama ali je toliko i skuplja.
@MarkoZ Ustvari, kaže čovek nova.... Ne planiram neki oc, sa strane kućišta imam vent koju duva vazduh na grafičku. Kupio bih je samo ako nisu poznate kao felerične i slično
Pa gde ima 660 za 150e u SR :-D Ps ja iskreno preferiram asus, a za gameward kazu da je los i da se pregreva, ne konkretno boost vec 560 TI cini mi se da je bilo price ranije... A izgledala je identicno.
mozda 7xx serija 6xx nema gde , kraj proizvodnje, ako 7xx serija bude imala dobre cene, mislim da ce biti 760 best buy , jedino sto je kolje je potrosnja struje ali dobro :-D
Znaci do game engine-a je ? Ovo gore jeste na low, doduse na amdovim grafikama nisam imao ovakvih slucajeva do sada ( mada nisam igrao Crysis 3 na njima )...
Ova kartica je zlo, dosla mi je u ruke Msi 650 Ti 1gb, klok je stabilan na +200 za gpu, +300 za memoriju, znaci da covek ne poveruje, postavicu veceras i ss-ove, ali sam odusevljen koliko je kartica tiha i nije bucna. Temperature u full-u ne prelaze 65 stepeni. Sve najnovije igrice kad se smanje detalji rade perfektno, stvarno vredi malisa
Evo malo rezlutata, postujte i vi vase, bas me zanimaju koliko idu ove boost varijante i varijante sa 2gb. Jako hladna karta, bas me prijatno iznenadila
Nah, mrzi me da se drndam sa clockovanjem , radi mi posao odlicno i ovako a i vec su odradili review sa OC mogucnostima http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_650_Ti_Power_Edition/31.html
1GB je verzija -unigene malo baguje, drugar ima 2GB Boost - dosta je jaca karta od obicne Ti.
Evo kako unigine heaven ide kod mene sa boost kartom ali i dvojezgarnim pentium procesorom u 1680x1050...
Ipak vidim da taj MSI ima jače klokove od gainwarda. Probaću posle da malo klokujem kartu.