Jedno egzoticno pitanjce...
Gde su GTX275 i GTX460 jedan u odnosu na drugi. Nigde ne nadjoh neko poredjenje.
Verzija GTX460 sa 768MB je tu negde sa GTX275, dok je 1G verzija brža oko 25%.
Treba mi pomoc.
Uzeo sam Gainward GTX460 768MB ram-a,standardnu verziju ne Golden sample..
Ja bih gledao MSI HAWK ili jos bolje onaj Talon Attack, te de karte stvarno vrede.... Nije losa ni ona Palit Sonic Platinum.
Javi kakve su temperature u idle i loadu, kako se klokuje, koliko je bučna.
Najverovatnije uzmam isti model.
Naravno, čim središ problem.
Za pixell-a
Razlika između GTX 460 768MB i 1GB verzije jeste od 10 do 15%, kao što je Bear spomenuo.
Temperature su idle oko 40C,a full load oko 65C-70C,zavisi od igre,testa...
Na 40% koliko je default 2D i 3D karta je tiha,stvarno se nista ne cuje,ali preko 50% postaje bucno,bar meni.
Pa sto se tice performansi kartica je min 2x brza od 9600gt a negde i 3x.
Recimo meni nema neke bitne razlike kad je klokovana i kad nije po temperaturi,mozda par stepeni.
Klokovana dostice 72-73C i to je to.
Samo da resim problem restartovanja..rasteretio sam granu na kojoj se napaja graf.karta i dalje ostaje isti problem.
ajd da te resim dileme..placena je 114e
ajd da te resim dileme..placena je 114e
Mogao bi da prestanesh da dajesh te "fantastichne" cene iz Madjarske....ili daj link gde tachno a ne ovako ima....uostalom shta ,ti se teleportujesh u HU i niti jedesh niti pijesh kada si preko grane...ma daj...tako da te ta karta kosta bar 140e kada vratish porez....uh kakve nebuloze....cena 114e...ma daj...onda nabavi svima na forumu i neka sve radnje u Srbiji pozatvaraju a ti otvori radnju i eto svi cemo kupovati samo kod tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari