evo ja se ponovio uzeo HAWK-a za sad veoma zadovoljan na default-u
radi na 810/1622/1950 3 godine garancija ekstra tiha i hladna malo cu je testrati na vantage
Jel si uzeo Talon Attack?
Reče čovek koje su default vrednosti, običan HAWK ima niže klokove zar ne?
evo mali rez na defoltu
nije mi jasno sa ovim novim msi afterburner-om moze da se pomera core,memory,aux voltage sve je na +0 moze da se pomera do+100
evo mali rez na defoltu
nije mi jasno sa ovim novim msi afterburner-om moze da se pomera core,memory,aux voltage sve je na +0 moze da se pomera do+100
zaboravio sam da napisem da se uz jastreba dobija poklon sifra za starcraft II to sam dobio kao nagradu
Jel zna neko koji su max clockovi otprilike na gainwardu gtx 460 768mb i koja je max voltaza?? MSI afterburner daje maximum 1087mV,a default je 1037mV.
Ja sam na mojoj od 1gb max mogao 870/2200mhz mislim na voltazi od 1.13V i to samo za 3D mark testiranje... Moja je imala def voltazu 1.087V. Moj utisak je da vecinu Gainward gtx460 modela treba izbegavati, barem u srbiji, jer vecina ima dosta velike def voltaze. Cista prevara ako mene neko pita...
Ako oces preko 1.087V moras flashovati modovan BIOS koji omogucuje max voltazu do 1.213V. Sve preko 1.1V zahteva ili extra dobar air cooler sa nadrkanim fanovima ili watercooling. Naravno mislim da neko duze koristenje. Pogotovo na "repariranim" modelima kao sto su Gainward...
Da sam ti nazvao bih firmu u kojoj sam kupio karticu i pitao da li je kartica reparirana ili nova... tj nekako ih naterao da kazu istinu. Moj utisak je da vecina Gainwarda GTX460 na nasem trzistu reparirane kartice.
Vredi proveriti u svakom slucaju...
Srdzba jer sam dobio karticu po "akcijskoj" ceni, pri cemu mi niko nije rekao da je reparirana i radila je ko ni za kur**, temperature u loadu 15-20oC vece nego sto je normalno. Nazalost nisam mogao da vratim jer sam joj stavio aftermarket cooler cim sam je dobio...
A kuler sam repozicionirao barem 20x, menjao koje kakve paste i bog zna sta... 2400rpm fan na aftermarketu pa opet grejanje... mislim sta reci.
Ja bi je na tvom mestu softverski sprzio ako bude moglo i onda ce morati da ti zamene.
Da si citao ovu temu bilo bi ti vise nego jasno da ne uzimas Gainward. Ortaku se isto greje ko furuna.
Moj MSI GTX460 Cyclone ne prelazi 60C ni na 900Mhz !![]()
Pa pazi ako Cyclone radi obicno na 55C, a Gainward na 75 u loadu zar to nije primetna razlika ?
Valjda znas i sam da sve sto se mnogo greje od tehnike je kraceg veka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari