Šta je novo?

GeForce GTX 280

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mali ot.

Vozi se italijan po voćnjacima Šumadije :D

P.S. Zver samo što košta 40.000 evrića :S:

Prilozi

• lamborghini.JPG
    lamborghini.JPG
    22.9 KB · Pregleda: 116
@audio
"Daj bre genuine iskuliraj ih..." - interesting. Pa ti prvi skaces na pravopisne greske cim nemas sta pametno da kazes. Jos ako se uzme u obzir da mnoge nastanu zbog 50 reci/min... :type:

Ja uvek imam nesto pametno da kazem. :p

Tacno je da koristim priliku da ispravim najociglednije pravopisne greske. Ono sto je genuine pogresno napisao nije bila pravopisna greska (kao kad ti napises "neznam") vec jednostavno pogresno spelovan naziv stranog proizvoda koji se uzgred pise Lamborghini.

Sto se tice 50 reci/min -- sto je brzo to je i kuso. Jezik ne treba da bude brzi od pameti.

Po tekstu i tabeli ispada da i u 16x10 i 19x12 daje istih 34fps-a ?

Moja buduća omiljena igra, World in conflict, će da leti na GTX 260 na maximalnoj rezoluciji (1680x1050) koju moj monitor podžava...nice...:)

Napokon prelazim sa p4 i 6800GT na e8400, 4GB DDR2 (Corsair naravno), GTX 280/260, Vista Business, Sata HD :smoke:...jedino neznam šta ću sa Xbox 360..he he...ostaviću ga radi sportskih igara...a za sve ostalo :type:

Moja buduća omiljena igra, World in conflict, će da leti na GTX 260 na maximalnoj rezoluciji (1680x1050) koju moj monitor podžava...nice...:)

Napokon prelazim sa p4 i 6800GT na e8400, 4GB DDR2 (Corsair naravno), GTX 280/260, Vista Business, Sata HD :smoke:...jedino neznam šta ću sa Xbox 360..he he...ostaviću ga radi sportskih igara...a za sve ostalo :type:

Ako ces stvarno Vistu ja bih ti toplo preporucio 64-bitnu verziju. Takodje, sa bilo kojom od te dve karte ne bi bilo lose imati quad-core CPU, a ja licno bih stavio 8GB RAM-a da se nadje toj alavoj Visturini.

Poslednja izmena:
Techpowerup First GTX 280 Review - http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=191150

xvcccx4m.jpg

Znaci karta troshi 23W vishe od 8800GTX, 25W manje od 9800GX2 i 2900XT :d i 35W manje od 3870X2.:smoke:

Nesto mi tu smrdi u Crysis-u.Kako moze u rezoluciji 2048x1536,sa 4xAA,9600GT da daje 20FPS,a GTX280 45? :trust:

Poslednja izmena:
I cijena.

feqxj4.jpg

ova tabela crysis-a je za medium podesavanja milion posto ;)

Nije, nego: All tests with XP SP2 Crysis DX9 "High Settings".

Znači nije "Very High settings" ali opet malo li je...:)

crysis tabela je fake iz vise razloga :)
das je lepo primetio da 9600gt/4AA 20fps ne moze da ima ni na lowest a kamoli na high u 2048 :smash:

mozda je zbog drajvera ili necega drugog ali kartice (260/280) su (za sada) blago je reci njesra :smash: pogotovo sto kostaju koliko kostaju :smash:

ha ha ha... e matori pa nije to za tebe nego za decu da se igraju.. a da kazes za nesto sto jos nije izaslo da je sra.nje samo govori o tebi ....

@Ivke76: Ne verujem da je kartica njesra,videcemo jos.

Neki su je vec kupili, i to po cijeni od 500€.

I ja mislim da su fake ili da nesto nije u redu. Konkretno mislim na crysis testove (ostali su manje-vise ok). Kazu tamo da lik nije koristio klasicni GPU flyby vec neki custom, ali fora je sto je 9600gt brzi od 3870 u tim testovima, a to nije tacno. 3870 je brzi od 9600gt u krizi, sto god da sam probao bio je brzi.

Jedva cekam 16. da prodje svo ovo spinovanje i viral marketing pa da toms hardware ili anandtech uradi krsten review.

Mozda novi drajveri poprave situaciju?

112222398no9.png

vau,otkad novi drajveri daju 10+ fps? ako je istinito onda stvarno taj GTX 280 jede Crysis za dorucak.

ha ha ha... e matori pa nije to za tebe nego za decu da se igraju.. a da kazes za nesto sto jos nije izaslo da je sra.nje samo govori o tebi ....

pa nije nikako novi g80 ;) sto ce reci sr. :smash:
p.s.ti ionako nisi kompetentan da komentarises :D posto jedes njihov hleb ,)

Eh, jos kad bi 9600GT mogao da izvuce 20 FPS u toj rezoluciji sa 4xAA...

Evo sta kaze W1zzard koja podesavanja techpowerup koristi za Crysis testove:

Capture333.jpg

Capture334.jpg

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=3061396&postcount=22

Zaista ne znam odakle ljudi izvlace sav ovaj FUD.

EDIT: Evo sta jos kaze W1zzard:

W1zzard je napisao(la):
confirmed .. all crysis results are at 1280x1024. for some reason the loading screen loads in the right resolution and then crysis switches back to 1280x1024 for the benchmark :(((

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno