mean_machine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2006
- Poena
- 350
Ajde ljudi ostavite Krizu na miru. Šta bi se vi hteli? Fotorealizam a nisku zahtevnost? Meni je drago što Kriza izgleda kako izgleda. Kriza je samo dokaz ljubiteljima PS3 da PC i dalje će biti najača igračka platforma. Ja inače nisam ni pomišljao da pokrenem Krizu. Odgledao sam trajlere, video slike i osećam se ponosnim
znajući da tako nešto PS3 nikada neće moći da pokrene. Nemam ništa protiv konzola ali nema smisla da neko kupi konzolu od 600evra i onda sve ubedjuje kako će ona vremenom da postane moćnija od PC.
A da se vrnemo na rat grafičkih. Lično me ne interesuje ko je brži već šta ću moći da kupim za 100+ evra kroz x meseci. Ne zanima me da li su zeleni ili crveni zanima me da izvučem najviše što se može za te pare. Ako padnu cene 8800GT zbog navale novih crvenih kartica eto meni radosti
A da se vrnemo na rat grafičkih. Lično me ne interesuje ko je brži već šta ću moći da kupim za 100+ evra kroz x meseci. Ne zanima me da li su zeleni ili crveni zanima me da izvučem najviše što se može za te pare. Ako padnu cene 8800GT zbog navale novih crvenih kartica eto meni radosti
Poslednja izmena: