- Učlanjen(a)
- 26.06.2010
- Poena
- 240
Ljudi a kod kojih 1070 se greje VRM sekcija? Cuo sam da imaju taj problem i to za MSI e sad koliko je to tacno nemam pojma... Posto planiram kasnije da predjem na nju sa 970, vole bih da znam sta da zaobidjem
Sigurno je neko to vec pisao, ali gde mogu da listam 140 strana... Nije problem ako neko zna da mi kaze na kojoj je strani pa da citam![]()
Sve zavisi koliko se spreman da zavuces ruku u dzep:d
Da, kruzi prica da ti MSI modeli imaju problem sa grejanjem VRM-a. A opet znam ljude ovde na forumu sto imaju i za sada je ok, ali to je prica, ja bocnuo kartu i meni radi
Sto se tice modela, mislim da su broj jedan Gainward Phoenix modeli, sto je vec apsolvirano, obican Phoenix imas za 455e, Golden Sample za 472, razlika je naravno u clocku out of box, sto opet nije mnogo bitno. Za karte ispod 450e, definitivno Zotac AMP, mada ona je 440e, tako da i nije neka razlika do Phoenix-a.
Opet od onih jos jeftinijih, ono sto sam ispratio Gigabyte modeli su sasvim fina prica. G1 Gaming imas za ispod 430e. Moj minus za tu kartu je plastika, tamo gde bi trebao da bude aluminijum, mozes pogledati detaljno po netu. Ali u svemu ok prica.
Na kraju tu su ti recimo i Asus Strix modeli, ali oni krecu od 480e pa na gore, a nista vise od Phoenix-a ne nude.
Ja licno bih eto otisao na ovaj Zotac AMP, izrada je po onome sto sam citao vrh i meni je vizuelno top:d
Opet iz licnog iskustva, doduse samo na sat vremena, ali dovoljno, preporuka za Gainward Phoenix.
Poslednja izmena: