Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Ja mislim da sam dobio ozbiljna neuroloska oboljenja jer sam na integrisanoj od 10. juna i sad' kad' je konacno stigao Asus, legenda, gospodin Fanta ode na more.

Аер то реално?

Poslednja izmena:
Hahahaha

Gledaću ako mogu da izbegnem Asus. Ne sviđa mi se što ima samo jedan power korektor, taman sam kupio perverzne ekstenzije za kablove, onako kada stoji samo jedan izgleda kao siroče.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Očekuj punu ponudu kod Fante tek u drugoj polovini jula, a i normalnije cene.

padaju cene polako i kod Fante...

Kartica je konačno na putu ka svom novom odredištu.
c460381852599dd371324b99cc632408.jpg

Sent fra min SM-G928F via Tapatalk

Poslednja izmena:
Koja ludnica i ja bi voleo ovu MSI da ugrabim ako bude prilike :D:D:D

U ponedeljak oko podne je kod mene, jer ovde od večeras do ponedeljka ništa živo ne radi. Sutra rade restorani i prodavnice, ali službe i fabrike imaju vikend.

Poslednja izmena:
U ponedeljak oko podne je kod mene, jer ovde od večeras do ponedeljka ništa živo ne radi. Sutra rade restorani i prodavnice, ali službe i fabrike imaju vikend.

Jedino kako ti mogu pomoci je da ti kazem da nadjes unutrasnji mir, vrlo je bitno da ides minut po minut ne razmisljajuci mnogo unapred, jer se onda stvara pritisak...znam kako ti je, ako ti nesto znaci nisi jedini u ovome trenutku, nisi sam :D:D:D

Ne bih da kvarim raspolozenje, ali moram da kazem da ce da ti botlnekuje taj cpu...

Ma baš ne briga. Kad stigne stigla. I ovako sledeće nedelje radim noćnu smenu. Tek u utorak po podne m mogu da je instaliram. Do tada je dobra i ova gtx 760 iz potpisa.

Ne bih da kvarim raspolozenje, ali moram da kazem da ce da ti botlnekuje taj cpu...
Do jeseni dok vidimo kakav je Zen, pa ako i to budu zeznuli, prelazim na tamnu stranu posle 15 godina. Nije meni problem da pređem na intel platformu ali mi je pre tri godine jeftinije bilo da kupim novi procesor i da se ne zezam sa promenom ploče kojom san izuzetno zadovoljan. Grafičke do sada samo nvidia. Uz period od tri godine sa Ati radeon r8500 i nedelju dana sa x1650. Počelo se sa nvidia riva sada već daleke 1998-e (pričam samo o 3D karticama).

Poslednja izmena:
Upravo su se povecale sanse da cu uzeti 1070.

Sta kazete sta mogu ocekivati sa njom na mom FX8350 kompu?

10-30% gubitak, zavisono od igre do igre. Eventualno da ga malo nasviras, mada mu ni 4.5Ghz ne znaci puno.

Mozda da sacekas GTX1060...? Ionako su FX-8 fino sljakali uz GTX970/980.
Jos bi tu razliku u ceni mogao da iskoristis za prelazak na npr. Skylake i5, uz prodaju FX kompleta, ako si raspolozen. :d

Poslednja izmena:
Nisam raspolozen sada za CPU switch, mozda krajem ove/pocetkom sledece godine kada se dobije konkretan info o Zen-u. Prezivecu jos dosta sa ovim CPU-om iz kasne 2012. godine, do sada me nije razocarao. :)

Graficku svakako moram da menjam jer mi trenutna crkava, a ako vec uzimam uzeo bih nesto sto bi me obezbedilo za dugi niz godina. Imam veci budzet za GPU bas zato sto nisam odradio switch na intela [i DDR4] ove godine.

Po kojoj ceni se krece sada 1070

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ima za 495 msi 525 fe gigabayte padaju polako

Ipak mnogo je po meni cekam jos do kraja jula pocetkom avgusta. I gledam cene za 980ti na nju sam bacio pik.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno