Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Najavljen gtx 1060, po performansama kao gtx 980, a "mnogo brzi" od rx 480.

Lepo 400e polako se obaraju cene

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ipak mnogo je po meni cekam jos do kraja jula pocetkom avgusta. I gledam cene za 980ti na nju sam bacio pik.

pa ja cu dati 500 evra za 1070gtx samo da dodje neki msi ili g1 verzija...

Najavljen gtx 1060, po performansama kao gtx 980, a "mnogo brzi" od rx 480.

Nije oficijelno. Oces da ja napravim jos neki leak sa fotoshopom, da se masa odmah primi i na 1060Ti iako niko nema poima kolike ce cene biti [i kome uopste treba 3GB Vram model danas]? :)

klasican klik bait :D

Ja koliko vidim na tom linku to je 980ti, nego oce biti sta ja sam u depresiji, cekam msi gamingx ali nista jos :D

Ne kapiram, je l' pricamo o 1070 ili 980Ti?

Druze ti si ovde najkrace na integrisanoj, a najvise places :D

On je kralj :)

Ja sam skoro mesec dana a tek cu biti i mogu da kazem da mi je bas lepo :)

Druze ti si ovde najkrace na integrisanoj, a najvise places :D

znam brate, kaze fanta da je bilo Msi gamingx 1070gtx kod dobavljaca ali su nestala u pola sata sve, u svakom slucaju ocekuje ih uskoro, joj zivote lutalico zasto ovo meni da se desava .... :D

voki znam kako ti je, evo vec drugi dan na integrusi, klokovo sam cpu od dosade, ne moze vise da se klokne sve sam proucio, vise nemam sta da radim, osim da ulazim ovako na forum i kp refresh radim,

Moj je zivot igra bez granica, umorna prica trganje stranica...

Poslednja izmena:
190€ iznad EU MSRP-a [koji ukljucuje 20% vat-a]. No fucking thanks.

Ma uzas. Kod nas se generalno cene vrlo tesko spustaju vremenom, ne treba ocekivati neko cudo. Moja pretpostavka je da ce ovo biti neka gornja cena a da donju ne treba ocekivati ispod 550-570 evra za nereferentne modele. Referentna je trenutno 540.

Nista, ceka se Fanta... Srecom pa je CS GO vrhunski nezahtevna igra pa ga i integrusa odlicno gura.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja sam skoro mesec dana a tek cu biti i mogu da kazem da mi je bas lepo :)

Takođe mesec dana, ali već kriziram.

Čeka se kraj jula da HoF stigne na zalihe u germaniju. Ko će još mesec dana pregurati...

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Cene nece puno padati bar jos 3,4 meseca tako da tako nam je kako nam je...

Ne znam nemački.
Cena na tom sajtu koji si dao idu od 453(out of stock https://www.amazon.co.uk/MSI-Geforc...LE&redirect=true&ref_=nosim&tag=geizhals07-21 ) do 800, tako da nije referentan.

edit: sad sam proverio i druge karte na toj listi, i sve te ispod 500 su 'out of stock' i 'preorder'.
Dođe lager pa se rasproda i tako u krug, kartice još uvek idu kao lude.

Evo recimo trenutno na lageru na casekingu Inno3D GeForce GTX 1070 Twin X2 za 469e...
https://www.caseking.de/inno3d-geforce-gtx-1070-twin-x2-8192-mb-gddr5-gci3-092.html

Samo treba prelistati par sajtova i može se naći u DE. Možda će brzo otići lager, ali će se več pojaviti negde drugde, samo treba potražiti. Verovatno ima i boljih ponuda, ovo sam našao za 20tak sekundi...

Poslednja izmena:
Evo sad' rekoh Fanti da stavi MSI Armor na kp, ocekujem je uskoro :) On indijanac tamo roni hvata skoljke a mi ovde umiremo, bas lepo gospodnice Curcicu :D

Poslednja izmena:
495 evra, ne znam samo kakva je ta armor nema nigde testova...

Armor bude obično ~5% sporiji od Gaming edicije.

Armor bude obično ~5% sporiji od Gaming edicije.

znaci isto ***** drugo pakovanje :D boostuje na 1911mhz :D

Prico sam sa covekomrekao da se javim za par dana, uglavnom uzecu ovu ako se ne pojavi gamingx msi, op op, evo ga opet zivot, emocije :D:D:D 99 gpu usage sa ovim cpuom koji nije klokan lol :D

Poslednja izmena:
Leb te ***o, pusti čoveka da letuje na miru... :)

Vrh Dno