Valjda će se za 2 nedelje pojaviti i MSI kartica.
Već mesec i kusur dana sam na integruši, polako me izdaje strpljenje.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ja mislim da sam dobio ozbiljna neuroloska oboljenja jer sam na integrisanoj od 10. juna i sad' kad' je konacno stigao Asus, legenda, gospodin Fanta ode na more.
Аер то реално?
Očekuj punu ponudu kod Fante tek u drugoj polovini jula, a i normalnije cene.
Super bice to oko 500 evra manje vise gore dole
U ponedeljak oko podne je kod mene, jer ovde od večeras do ponedeljka ništa živo ne radi. Sutra rade restorani i prodavnice, ali službe i fabrike imaju vikend.
Sent fra min SM-G928F via Tapatalk
Do jeseni dok vidimo kakav je Zen, pa ako i to budu zeznuli, prelazim na tamnu stranu posle 15 godina. Nije meni problem da pređem na intel platformu ali mi je pre tri godine jeftinije bilo da kupim novi procesor i da se ne zezam sa promenom ploče kojom san izuzetno zadovoljan. Grafičke do sada samo nvidia. Uz period od tri godine sa Ati radeon r8500 i nedelju dana sa x1650. Počelo se sa nvidia riva sada već daleke 1998-e (pričam samo o 3D karticama).Ne bih da kvarim raspolozenje, ali moram da kazem da ce da ti botlnekuje taj cpu...
http://www.finn.no/78226010Ipak mnogo je po meni cekam jos do kraja jula pocetkom avgusta. I gledam cene za 980ti na nju sam bacio pik.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari