Treba mi da prikljucujem crt monitor... maxwell kartice imaju dvi-i a ove pascal samo dvi-d didzital only...potreban je konvertor na zalost...pa pitam da li ce raditi ovaj sto sam okacio ako neko ima iskustva...
MSI gaming X gasi ventove do 55C, sto mene inace iritira, pa sam iskljuci TwinFROZR, i sada se vrte na 36% minimum, a kartica je uvek hladna.
Riknula mi gtx570 posle skoro 6 godina. Jedino što mi je trenutno logično je 1060ica. E sad pošto imam vodeno već u kompu, uzeo bih i blok za 1060icu što znači da moram da uzmem ne-referentnu kartu. G1 mi najeftinija, i blok za nju je relativno jeftin.
Ono što me buni kod kloka je taj limiter napona, jer u vreme gtx5xx je bilo bukvalno ono koliko hladis toliko klokujes, ovde nije ista priča? Koliko sam skapirao uopšte temperatura nije problem kloka već voltaža koja je limitirana u biosu grafike?
Pozdrav Sir / Madam
Dopustite mi da vam se obrati u ovom danu. Želim vas obavijestiti da sam ja pojedinac koji nudi
financijske kredite za pomoć ljudima u nevolji. Nismo bez ignoriraju krizu
doživio naš kontinent je oslabio našim bankama i financijskim institucijama br. Želim podijeliti
Moja opskrba kredit ili pozajmljivanje novca između Konkretno, ovaj kredit je za svakoga, bez obzira nezaposlenih,
zabranjena ili bankovni datoteke. Također sam se obratiti ljudima koji su u potrebi i potrazi
financijska pomoć kako bi vidjeli svoje projekte ili platiti svoje dugove. Ja vam ponuditi kredit
1000 EURO EURO 5.000.000 za svakoga u mogućnosti vratiti s kamatama od 2%
bilo tko zainteresiran e-mail mene, netko nije ozbiljna, suzdržati. Samo iskren i pouzdan. kontaktirajte me
ovaj mail: [email protected]
Nevolja brate, nevolja...samo imam ja gredu u kuci a metar konopca se uvek nadje...neka sam cu.
Ako ga nisi raportovo odmah to uradi da se takav sljam iskoreni.
Kada me zovu iz banke sa slicnim ponudama ja imam spreman isti odgovor.Ako ga nisi raportovo odmah to uradi da se takav sljam iskoreni.
Meni danas dosla asus strix OC, al nemogu drajvere instalirati zeli najnoviji windows build haha kakvi retardiii...e jedno pitanje da li ce raditi hdmi to vga konverter koji se nalazi na kp za oko 740 din, pise da je active i ne treba external power ?
Jel gtx 1060 g1 bolji izbor od gtx 980 matrix platinum? Mislim sve kad se svede,,fps,temperature,skaliranje pri oc,bukaa....
Nisi me razumeo, ne mislim na apsolutno max detaljima, nego da se spusti nesto sa ultra na high (ionako suvise zahtevno, a nema velike razlike u sustini), znaci uz par kompromisa, a da se igra na ultra..
Na koliko vam radi memorija gpu-z pise 2000Mhz a kad se otvori sensor pise 1900Mhz sta je ispravno jel memorija na GTx 1060 radi na 1900 ili 2000Mhz kao sto se reklamira ili je opet neki propsut na relaciji marketing/inzinjeri :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari