Hhahahah,nama nikad dosta niske cene.Pala karta na 270e sad kuknjava sto nije na 240,a kada bi bila tu onda bi bilo sto nije na 200,najbolje da svima daju za DZ i neznam da li bi i tada bili svi zadovoljni![]()
Opa bato, manje od mesec i po dana za "normalnu" cenu:
![]()
![]()
ne znam dal je bio neki od "poznatijih" prodavaca u pitanju, ali sada nema nista ni priblizno tome ili ja lose pretrazujem po kp.
Da li fan curve drzite na auto ili ste ga sami podesili? Pitam posto se fanovi tek pale kada temperatura predje 60c. Nece biti problem ako karta i po 30-45 min u idle provede na 40-50c (posto se sporije spusta temperatura jer ne rade fanovi)?
Ima jos uvek, kucaj GTX1060!
Kakva vam je situacija sa rattle zvukom kad se odvrne ventilator, nekima se javlja na 70% na G1 gaming modelu 1060? Kod mene sam odvrtao do 100% polagano i kao da za trenutak zapne oko 75%. Izgleda da ostrice ventilatora zapnu za napojni kabl ili su iskrivljene fabricki, ipak nije izrazeno kao na ovim klipovima po netu..
Kakva vam je situacija sa rattle zvukom kad se odvrne ventilator, nekima se javlja na 70% na G1 gaming modelu 1060? Kod mene sam odvrtao do 100% polagano i kao da za trenutak zapne oko 75%. Izgleda da ostrice ventilatora zapnu za napojni kabl ili su iskrivljene fabricki, ipak nije izrazeno kao na ovim klipovima po netu..
Opa bato, manje od mesec i po dana za "normalnu" cenu:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari