Gde ga ima? Ja nigde nisam nasao windforce 1060 6gb za 270e..
Mora to jos dole da ide![]()
kad se doda porez na 250$ u americi, dobije se ~265$ preporucene cene, tako da i nije neka razlika.....moze se raci da je preporucena cena ocekivana cena u evrima, kao i za ostale komponente.Po n-ti put, preporučena cena u dolarima se prikazuje bez uračunatog poreza...
svakako evropska oporezovana cena je jednaka americkoj oporezovanoj ceni, jednaka u ciframa, realno skuplje zbog evra.
Kolika je bila "preporucena" cena-bese 250$?Dobro da je i do tih 270e dosla.
O cemu se ovde vodi diskusija?O nvidaGtx 1060,ili o poreskoj politici u USA,tj.EU?Njihov,u proseku jednocifren sales tax ne moze da se poredi sa evropskim,pa i nasim Vat-om(Pdv-om)-cesto imaju i rabat,pa,normalno da je jeftinije kod njih.Gotovo svi Gpu-ovi su jeftiniji u Madjarskoj,bez obzira da li ce neko da proba sa procedurom povrata Pdv-a,ili ne."Madjari" i zive na racun toga sto imamo "nepotkupljive" carinike,koji nisu osetljivi na usluge tipa "dodjes mi,dodjem ti".Ali,mislim da je vreme da se smanji off,i prestane sa sirenjem razlicitih prica,pa,predlazem da se ova polemika zavrsi.
Meni danas dosla asus strix OC, al nemogu drajvere instalirati zeli najnoviji windows build haha kakvi retardiii...e jedno pitanje da li ce raditi hdmi to vga konverter koji se nalazi na kp za oko 740 din, pise da je active i ne treba external power ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari