- Učlanjen(a)
- 18.09.2000
- Poena
- 740
byMaX je napisao(la):Pazi, nema ko se sa tim ne slaze... Ali nista od toga sto si napisao se ne udara sa mojim prethodnim postom, zar ne ?![]()
Znam, prosto neverovatno ali ti i ja mislimo isto:beat:
byMaX je napisao(la):Pazi, nema ko se sa tim ne slaze... Ali nista od toga sto si napisao se ne udara sa mojim prethodnim postom, zar ne ?![]()
Mare je napisao(la):Pa sve jedno nema smisla blokirati kartu koja se toliko greje, to je k'o da cooler na CPU-u poklopite sper-plocom.
Sta je sa onima koji imaju integrisan zvuk, mrezu, RAID i 6 PCI slotova?
Ko ima 500 $ ili € za FX ima i 5 puta manje za normalnu plocu, a okoreli 3D profesionalci imaju FX-quadro koji istina radi na 325 umesto 500 MHz pa se i manje greje i uzima jedan slot (tj. AGP).
Radi se o tome da danas neretko neko ko ima 0 za FX ima para i za mala, tiha i 'ladna desktop alu kucista koja kostaju takodje poprilicno, ali u koja moze da stane samo mATX ploca - danas bar ima mnogo brzih i dobrih ploca u tom formatu. Ne razumem zasto se podrazumeva da ako je mATX ploca, da je odmah krsh ?
Ne slazem se, ali ajde, izgleda ionako da nema veze.
Mislim, mogu da uzmem i friziderchinu od kucista, natrpam unutra sve i svasta, ali jednostavno *ne zelim*. Radije bih uzeo jedno kompaktno, kvalitetno i lepo dizajnirano desktop kuciste manjih dimenzija, stavio jedan hard veceg kapaciteta, jedan DVD/CDRW combo drajv, solidnu graficku, eventualni kvalitetniji audio (mrezna je danas uglavnom integrisana) i zavrsio sa poslom. Zasto moram da trazim prosirenje stana zbog kucista (pesnicko preterivanje)? "Mozete da uzmete ove presvlake za sedista, ali morate pritom da imate teretnjak od bar 5 tona nosivosti ? Imam sve sistemske zahteve ispunjene - i AGP 8X i procesor od preko X MHz, bar pola giga rama, itd, itd zasto ne bi ta karta bila namenjena i za tu masinu ? -> sad ce se onda u "system requirements" morati stavljati i "big tower case" ?
I pritom me ne interesuje sta ima vecina ljudi po stranim forumima - intereresuje me ono sta zelim sam sebi da uzmem. Ne zbog ne znam kakve ustede prostora, jer ne zivim u stanu od 18 kvadrata, nego zato sto zelim bas takav racunar kakav sam zamislio.
Cekaj Mare - ti stvarno mislis da postoji karta koja bi riknula ako je popunjen prvi PCI? Nema sanse covece.
Mare je napisao(la):sta su svi zapeli za taj jedan PCI slot pa ja nikad ne bih stavio u njega nesto, ma ne u njega nego u prva 2-3 realno, kao sto i inace nestavljam, ti kojima je to bitno mogu da uzmu neki MX i da uzivaju sa popunjenih 6 PCI slotova, a karta koja se tolko greje bi crkla za 3 dana kad bi bila blokirana sa PCI karticom garanat.
silverglider je napisao(la):Radije bih uzeo jedno kompaktno, kvalitetno i lepo dizajnirano desktop kuciste manjih dimenzija, stavio jedan hard veceg kapaciteta, jedan DVD/CDRW combo drajv, solidnu graficku, eventualni kvalitetniji audio (mrezna je danas uglavnom integrisana) i zavrsio sa poslom.
Sa MANJIM!? Eh Muzzy! Baci ponovo pogled na one slike Leadteka i Chaintecha!MAD_MUzzY je napisao(la):koji su pripremili karte sa manjim i thim hladnjenjem.
:wave;
Nedjo je napisao(la):Sa MANJIM!? Eh Muzzy! Baci ponovo pogled na one slike Leadteka i Chaintecha!
MAD_MUzzY je napisao(la):Manje je od onog prvog... i sad mozes da popunis prvi PCI ispod AGP-a...
Det 50 Coming? - 3/22/03 11:59 am - By: The Baron - Source: Warp2Search
Well.... according to Warp2Search, the answer is yes:
In fact, the very first Detonator 50 driver - in its early beta stages - version 50.00 - was released for internal testing very early last month.
Now, the question is--will they improve speed and image quality on the GFFX like how somebody predicted?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari