- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
Mnog je jaka! Ima na aktuelnom Digitalovom! DVD-u.Btw, da li je neko video onu nVidia-inu reklamu sa Kingpinom ? 🙂
Mnog je jaka! Ima na aktuelnom Digitalovom! DVD-u.Btw, da li je neko video onu nVidia-inu reklamu sa Kingpinom ? 🙂
Btw, da li je neko video onu nVidia-inu reklamu sa Kingpinom ? 🙂
Mnog je jaka! Ima na aktuelnom Digitalovom! DVD-u.
A koliko izadju dva 7950GT 😉
:wave:
uuu.. extra je taj swiftech!Joj, ajd kad vec mora 😛 😀
U vezi SLI testa... 🙂
Dobri su novi grafici, mnogo su pregledniji od starih, iako se nekoliko starih provuklo u delu testa sa CSAA 🙂.
Kad smo kod CSAA.. zasto nije testiran SLI sa CSAA? Zasto CoH nije testiran u 19x12, jel igra ne podrzava 19x12 ili? I kako to da je X1950XTX u 16x12 sa AA i AF dosta brzi od GTS-a ??!
Jos nesto... koja je svrha stavljanja rezultata sa AA i AF u rezolucijama do 16x12 na poseban grafik kada oni mogu da idu na isti grafik zajedno sa 19x12 modom ? Npr. grafici 2 i 3 za CoD2, Doom3, 2 i 3 za SC, oba za Q4 i FC, HL2:LC, FEAR
Ovo kao da još više podgreva tvrdnje da u daljoj budućnosti spremaju svoj CPU i da žele da budu spremni kad krene integraciju CPUa i GPUa jer bi u protivnom postali nepotrebni jer ako dobro kontam najave negde u sledećoj dekadi više nećemo ni imati posebne grafičke kartice već će sve biti strpano u jedan čip.
ne ali nVidia mozda jeste. Mislim, ne ocekujes valjda da m$ napravi dobar drajver ili sta ? 🙂 Vista nije spremna ni za Agei physiX jel tako ? a opet, Ageia ima svoj drajver...Pretpostavljam da ce i nVidia imati svoj "AKO" se tako nesto desi. Naravno, mislim da bez glavnog CPU-a nema nista, tj mislim da ce jos jakooo dugooo on da boot-uje sistem 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari