https://banggood.app.link/GjFYl7kZvcbMože li i meni jedan invite kupon za banggood?![]()
Pa klikni na link
Imao reklamaciju kod Geekbuying odma dali refund
Meni su dve neregistrovane posiljke nestale u Srbiji. Gearbest nije trepnu da mi vrati novac ili ponovo posalje, samo su mi dali tracking number.Kako funkcioniše zaštita kupca na Gearbestu? Jedva da sam par stvari poručio odatle i to pre par godina pa ne znam. Koliki je rok i kako se pokreće neki dispute, refund?
Kako idu ove holandske pošiljke u zadnje vreme, ima li šanse da ovo stigne? Poručeno je još 20. januara, znači prošlo je puna dva meseca.
Što je najgore koliko vidim ovo nije registrovana pošiljka, a vrednost je 16 $
![]()
Broj za praacenje i sajt koji ti daju da proveris taj broj posiljke kazu da je na carini u Srbiji. Ali cinjenica da samo na tom sajtu mozes da pratis status posiljke verovatno ide u prilog tome da je nesto tu sumnjivoAko su neregistrovane kako se onda zna da su nestale baš u Srbiji?
I kako to može da ne vraćaju novac, zašto uopšte šalju neregistrovano ako vrednost nije uopšte tako mala i beznačajna?! Batrerijska lampa od 16-17 $ je u pitanju.
Najbitnije, kako se uopšte tamo pokreće neka žalba i koji je rok.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari