GLS (full tracking 2 kg) €26.80
S obzirom na ovdašnji mentalitet ja ipak mislim da su ljudi namerno prijavljivali da im paketi nisu stigli jer praćenja nije bilo pa ne može da se dokaže suprotno. Zato je sad jedina opcija taj GLS koji nikad ranije nisam video...
Probaj da nađeš na aliju, evropljani nešto zakeraju ali može preko Turske i njihove pošte.Džaba kad u mod ne mogu da napakujem AA baterije.
Što bi rekli we are fu***d, niko više ne isporučuje litijumske baterije ovamo, moraću da nađem novi hobi![]()
Odgovorio bi ti al pošto si alfu pitao, čekamo da se vrati kući![]()
Na GearBestu se deeeefinitivno isplati te 1.3$ za NL poštarinu, stigao mi je paket za 10 dana tačno.
Što se tiče dileme gde kupiti tu ne bi mogao da ti dam neki savet, ja uglavnom izbegavam ebay iz jednostavnog razliga što je rešavanje sporova prilično konfuzno odrađeno, ebay te odhebe po kratkom postupku, tipa non stop insistiraju da rešavaš spor sa prodavcem ili mora preko paypala a ovako sa BG je lako naročito ako imaš TN.
Ima - cutanje = ne znam
haha ajde ne zezaj bre. Nisam pitao bas alfu. To je neka polu-sala izmedju nas dvojice s'obzirom da kod njega nema 'ne znam' kao odgovor.
Što se tiče dileme gde kupiti tu ne bi mogao da ti dam neki savet, ja uglavnom izbegavam ebay iz jednostavnog razliga što je rešavanje sporova prilično konfuzno odrađeno, ebay te odhebe po kratkom postupku, tipa non stop insistiraju da rešavaš spor sa prodavcem ili mora preko paypala a ovako sa BG je lako naročito ako imaš TN.
Da bi ti odgovorio treba da napises ovako kratke postove, tako da me ne plase mini-romani :d
'ne znam' kao ...'ne znam' ili 'ne znam' kao 'ne znam da li da mu odgovorim, jer ako odgovorim, opet ce da napise mini-roman'?![]()
Ja ne mogu da poručim artikal sa gearbest, registrovao aktivirao nalog ulogovan sam, idem add to cart ono odleti u korpu i ona je i dalje prazna. Wtf
DHLom se salje, znaci ~4000 (koliko je spedicija) i oko 32% carina+PDV, verovace ceni posto ide DHLom. Samo ne znam da li je za kucnu belu tehniku 10% carina ili vise! (sigurno nije 1%, iz Kine je roba)
Da li je neko imao iskustva sa narucivanjem skuplje (i nesto kabastije) stvari sa Gearbesta (izaslo bi oko 440USD sa expedited shipping)? Sta bih mogao da ocekujem od carine i ostalih dodatnih troskova?
U pitanju je Xiaomi robot usisivac (http://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_440546.html). Da li se uopste upustati u ovako nesto (Roomba koja je standard sa slicnim mogucnostima kosta duplo vise, ali sa 5 godina garancije).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari