Šta je novo?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme, Geekbuying (Readme u prvom postu!)

stigao mi je neki paketić sa gearbesta...pošto sam se navikao na ali sad mi je ovo nešto čudno, ovde dakle nema nikakve potvrde da sam dobio robu kao na aliju? gledah okolo ali to izgleda to, ne vidim nigde confirmation ili nešto slično, ili ne gledam dobro? :)
 
Misliš da ti potvrdiš na sajtu da ti je stiglo? Ima pod my orders.
 
Misliš da ti potvrdiš na sajtu da ti je stiglo? Ima pod my orders.

nisam se logovao na sajtu, ali sam pretraživao po mobilnoj aplikaciji i tu ne vidim ništa slično pod my orders? ako ima na sajtu sad ću da probam tamo...ne znam zašto nemaju u mobilnoj app to isto...

da, izgleda da potvrdu da je stigla roba imaju samo na sajtu...aliexpress ima i u mobilnoj app confirmation a ovi očito nemaju...
 
Poslednja izmena:
Pa da, kod alija je bitno jer ti potvrdom daješ odobrenje da prodavcu legnu pare a ovo na gearbestu je čisto onako. Dobiješ valjda 5 poena za potvrdu.
 
Ako neko naleti negde na ovaj xiaomi da salju za Srbiju, neka javlja...unapred zahvalan. Vidim da je gotovo isti po dimenzijama kao model od 5000 koji imam, a dodatni kapacitet bi mi znacio prilicno. Napominjem da je micro usb u pitanju, ne usb type-c (pro model),

http://www.gearbest.com/power-banks/pp_492338.html
 
Probaj Banggood, video sam ovaj powerbank a meni su poslali bateriju.
 
Ima ga na Bangood, šalju powerbankove ali više ne šalju Litijm jonske baterije.
 
Ako narucim dva telefona sa gearbesta u roku od 10 minuta, da li ce one ici kao odvojene ili ce kinezi da ih spoje? Voleo bih da idu odvojeno zbog carine pa ne znam koliko da cekam ili mogu da narucim odmah jednu za drugom?
 
Ako narucim dva telefona sa gearbesta u roku od 10 minuta, da li ce one ici kao odvojene ili ce kinezi da ih spoje? Voleo bih da idu odvojeno zbog carine pa ne znam koliko da cekam ili mogu da narucim odmah jednu za drugom?
Spojice 99%

Ово је послао 6п!
 
cekao sam sat i narucio. Al za jednu sam stavio registred, a za drugu unregistred mail pa valjda nece spajati posto je sa kodom za pracenje skuplja posiljka :D Ako spoje onda cu o jednom trosku pratiti dve posiljke.
 
Poslednja izmena:
stavi napomenu da hoćeš odvojeno!!!

Spojiće iz mog iskustva. Čak su mi par puta kad kupim više stvari i stavim reg. poš. pošalju jednu pošiljku sa TN a drugu bez i ta druga obično i ne stigne :p ali su uredno vraćali pare :-devil-:

PS
Mada ako stizu na istu adresu i isto ime to ti i nije neka bitna stvar Poštar će ti dva puta naplatiti otvaranje i pregled i još gore PTT će ti 2 puta uzeti ptoviziju !!!
 
Poslednja izmena:
Znaci da ostavim ovako kako je pa sta bude? Jel nece carina da mi naplati vise kad su zajedno?
 
Naručio sam pre nekako Xiaomi 10000mAh powerbank preko Banggooda-a, ali su mi otkazali porudžbinu, neki problem oko slanja. Da li je neko naručivao u skorije vreme?
 
Meni par komada naručenih sredinom septembra nije stiglo...

Sent from my MI 4W
 
Znaci da ostavim ovako kako je pa sta bude? Jel nece carina da mi naplati vise kad su zajedno?

pa posto pretpostavljam da su oba telefona vrednosti preko 50€ nema razloga da ti naplate vecu carinu ili pdv nego da su odvojeno tj mislim da nemas šansu da se provučeš bez dazbine za oba ako stižu odvojeno. Pošto bi i stigli u isto vreme carina bi ih i videla kao 2 komada, tj ja mislim da oni imaju i evidenciju ko koliko pošiljki dobija :-devil-::guitar:
 
Sta ste uradili? Ni meni nisu stigle 2 baterije koje sam narucio u septembru. Kakvi su hoce li da saradjuju? Bolje da sam se drzao alija...
 
Pa da, narucio sam dva umi rome x. Necu da se provucem bez dazbina nego da mi ne naplate vise ako je vise komada odjednom.
 
Ok hvala takodje mi potvrdili refund. Cudno mi bilo da niko nije dobio baterije, a to im je najpovoljnije i ono sto ljudi vecinom uzimaju kod njih
 
Ja pre par dana narucim Xiaomi Power Bank 2 10000mAh preko banggood sajta. Platio paypalom, sve kao proslo...kad juce stize email:
Dear customer,

Thank you for your order in our website.

We are very sorry to tell you that due to the restrictions for special charcteristic item, we have no post way to deliver your order. So we had to cancel the order and process the refund for you,the refund will return to your paypal account within 2 or 3 days and you will receive an email when it has been refunded.If the payment is credit card, it'll take 7-14 business days.

Sorry for the inconvenience caused.

Zna li neko zasto ne salju u Srbiju vise? Da li je neki novi zakon u primeni?
Postoji li neki drugin nacin da se nabavi originalni Xiaomi powerbank?
 
Zbog pooštrenih transportnih propisa koje je donela organizacija koja okuplja avio prevoznike. Nema više transporta baterija i proizvoda koji očigledno sadrže baterije.
Nema drugog načina barem ne po tim cenaka koje su u Kini, možeš iz Nemačke da ga naručiš ali cena je znatno jača...
 
Poslednja izmena:
Hvala. Nisam znao za to.

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk
 
Vec 7 dana mi stoji da je posiljka Pre-advised. Sta to znaci i da li je normalno toliko da stoji? Paket sam narucio pre 11 dana. Holandska posta je u pitanju.
 
Jeste, pogotovo u ovo doba godine.

Sent from my MI 4W
 
GearBest. U čemu je razlika sem u ceni?
 

Prilozi

  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    25.5 KB · Pregleda: 123
Mozda se za ovu drugu dobija tracking number a za prvu ne, nagađam samo.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno