Šta je novo?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme, Geekbuying (Readme u prvom postu!)

Ni onu kucnu dostavu od 150 200 din na kucnu adresu? Znaci tako mi se svidi neka jeftina sitnica, npr mis, slusalice... i mogu da narucujem i oni ce to normalno da salju iako vredi bukvalno evro, dva?

Upravo to, ni cvonjka neces platiti za te sitnice, do 50 evra nista, eventualno se desi nekad da naplate otvaranje paketa 150din, ali stvarno retko.

Moram nekako da spustim homtom ht3 ili 7 ispod 50 evra (sad su od 51 do 55) pa da prodjem jeftinije :D Samo cekam neki kupon.

Telefon ce svakako da ti carine :)

Tako da narucuj kad upecas jeftinije, ne moras da cekas.

Pozdrav svima, novi sam ovdje na forumu :) Imam pitanje vezano za kupovinu preko interneta,tacnije preko GearBest-a.. dakle,prije 3 dana sam narucio masku i zastitno staklo i nisu jos poslali, da li da jos cekam ili da se zalim? :D

Jel pise uz predmet koliko dana se ceka na obradu porudzbine i slanje? ja sve sto sam porucivao bilo je 5 do 10 dana i obicno posle 10 dana posalju...mada pre neki dan porucio xiaomi hybrid sluske i odmah sutradan poslate, sve zavisi od artikla do artikla...

Postoji li neka zastita ako se na gearbestu plati bez paypala ? Ne mogu sada da se smaram sa njim :)

Poslednja izmena:
Ja da kucnem u drvo nikad nisam imao problema sa gb, a nisam nikad ni placao preko pp kod njih. :D

Stigao Xiaomi powerbank 10000 sa GB, bez tn i bez carine.

Koliko si ga platio, i ja planiram jedan, bili su nesto 12-13$, pa poskupeli na 18$, evo od juce je 15.86$? Jesi li uzimao tracking broj, za koliko ti je stiglo? :)

14.28usd, 30.1. nisam doplatio za tn. U tom trenutku najpovoljnija cena.

Jeste, bila je i ta cena... :) Hvala!
Dodato:
Sad tek videh da si napisao gore "bez tn"...:wall:

Poslednja izmena:
Ljudi pomozite imam jedan problem, hocu da narucim nesto sa gearbesta ali kada dodjem do koraka za placanje i kada unesem podatke sa kartice i kliknem da platim odbija placanje i pise Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450), zna li neko sta je u pitanju?

poslali su mi paket nakon 9 dana, kad bi trebao da stigne postar na vrata?

Meni je sa gearbesta sve stizalo za maximum 30 dana. Doduse nema sta mi nisu ocarinili.. Baksuz

koliko Vam je nešto najduže stajalo na carini?

SGLBZ1***261801 Shipment Details
Electronic information,receive--12-Jan-2016 03:37 PM
Small package Center, receive--12-Jan-2016 05:37 PM
Parcel centre,sealing--12-Jan-2016 08:37 PM
Small package Center, left--12-Jan-2016 10:11 PM
Exchange Bureau, have been exported to open--14-Jan-2016 06:11 AM
Exchange Bureau, have been exported directly--15-Jan-2016 12:14 AM
Transit Center,left hand navigation--15-Jan-2016 05:47 AM
SERBIA, Arrived --29-Jan-2016 05:47 AM
SERBIA, the transfer of customs-- 29-Jan-2016 09:27 AM

SGLBZ je local/fake pracenje - samo za Chinu
29.1 je paket je napustio zemlju (ch) :p

Poslednja izmena:
Za koliko vremena posalju nesto kada se naruci, narucio sam nesto 23.2 i jos pise Processing.?

Da li je banggood sajt kao dx sa svojim lagerom ili kao ALI i dhgate koji drze preprodavce?

Vrh Dno