Uzimao sam uglavnom sa alija, ponekad sa ebay i davno par kupovina na GearBest. Sada na aliju sve sto bi mi trebalo ne mogu naci sa free shipingom pa pokusavam naci alternativu ako uspem.Poslali su joj sa praćenjem dve pošiljke preko Kirgistanske, dve preko Gruzijske pošte i ima četiri pošlijke za koje ne znam preko koga idu. Dve su sa brojevima YTxxxxxxxxxxxxxxxx. Ima jedan sa brojem FxxxxxxxxxxxxxxU i jedan CTAFTxxxxxxxxxxYQ.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Po ovome mogu samo u kantu da ga bacim
Ne gubis nista ako ih kontaktiras i pitas konkretno za tvoj uredjaj.Po ovome mogu samo u kantu da ga bacim
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Pozdrav,
Da li postoji neki vid garancije na tehničku robu koja je kupljena na sajtu bangood a plaćanje izvršeno preko paypal-a?
Krajem juna mi je stigao uređaj(tv box) koji je do juče radio savršeno. danas neradi uopšte, ne daje znake života.
Kome se obratiti, i da li je moguće izvući refund?
Evo da zatvorim celu moju situaciju i da prenesem iskustava sa bangood-a. Obratio sam im se povodom problema sa tv box-om koji je prestao da radi, opisao sam situaciju i uradio video klip koji dan postavio na YouTube u tu svrhu. U roku od 24h stigao mi jer mail sa izvinjenjem i predlogom da mi daju "pay token" u vrednosti od 30$. Ja sam se složio da to može biti token ali da povećaju vrednost na 50$ jer da ovim od 30$ ne pokrivam ni takse za carinu i porez. Nakon nepunih 24h usledio je njihov odgovor da se slažu sa time i da povećavaju vrednost tokena na 50$, ali da mi u tom slučaju oni ne mogu dati garanciju za sledeći uređaj koji kupim. Zbog toga sam tražio refund od 50$. I to su prihvatili! Dobio sam obaveštenje da su izvršili refund.
Mislim da su hladne glave mogli da me otkače, ali nisu. Kako sam se nadao, dobro sam poešao. Sve u svemu od mene palac gore za bangood!
Cekam i ja 2 posiljke, jedna je vrednosti 26.5e i trenutno je u turskoj...nadam se da necu duze cekati. To je sasvim korektno.Pristigle pošiljke sa Jooma, dve preko Gruzijske pošte sa praćenjem za 20 dana, i tri bez praćenja koji su išli preko nekih Yun expressa i Flyt expressa stigle za 30 dana. Ostale još dve koje idu preko Kirgistanske pošte.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari