Nije ni čudno za sluške koje u nazivu imaju samo superlativeSuperlux HD668B, poručene 24.11.2017 stigle danas. Carina (Beograd) 670 Dinara (plaćene 25$).
Zvuk - meh, plastikaneri.
Dear Vladimir,
Thank you for contacting Gearbest.com and we can go for the refund options but we need to inform you that it will be for %50 of the price that was paid before so if you would like us to go further kindly confirm your acceptance in your next message.
Kucao sam i taj broj ali 17track ne pronalazi.Ovako izgleda broj za praćenje RE260911111SE (lupio sam 4 keca umesto tačnih brojeva).
Tako je, iz nekog razloga, u mejlu za potvrdu slanja pošiljke koja ide švedskom poštom, broj za praćenje pošiljke je naveden u formatu Q1234567XX
Zato što treba da se još i naguzi kada ga GearBest...?Modovi ne bi smeli da dozvoljavaju ovakve savete.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Mene su vozali tako 3 meseca, telefon se vratio sa Nemačke carine nazad, a na tracking broju je pisalo da je dostavljen. Na Dojčepost sajtu se videlo lepo da je dostavljeno na carinu, a ne na moju adresu, ali njih to nije interesovalo i nudili su mi pola para nazad... Morao sam da pokrenem dispute i claim na paypal i da nabavim sa Nemačke carine i pošte papir da mi nije dostavljem telefon. Paypal je presudio u moju korist posle nekih 15 dana... Oni su uvek odgovarali isto kao kod tebe, vraćaju pola para. Vidi se da je telefon vraćen nazad, čak je i na tracking broju izašlo da je paket vraćen u Švedsku u njihov sorting hub. Ti ako nisi išao preko PP ne znam šta bih rekao, preko toga šta ti oni nude ne vidim kako ćeš da izvučeš. Opasno im je loša korisnička podrška, traking... Znam da ima ovde ljudi koji redovno kupuju, ali kod njih više nikada...Mene najviše u celoj priči nervira činjenica da su proizvod dobili nazad (pritom narucen u novembru) a ne žele da refundiraju u potpunosti...
Da li bi me paypal zaštitio od ovakvih malverzacija?
Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari