Avanture tipa Monkey Island i sl u "crtanom" fazonu ne volim... A ako znas neku avanturu koja je u fazonu Syberie slobodno preporuchi... Takodje dobra je i Still Life...hahahaha
@BitrAtE verovatno si se ti tek tad ukljucio u igranju avanturi kad je Syberia izasla![]()
Avanture tipa Monkey Island i sl u "crtanom" fazonu ne volim... A ako znas neku avanturu koja je u fazonu Syberie slobodno preporuchi... Takodje dobra je i Still Life...
Vidim da je izasao Next life od Adventure company.
Cek, cek...
a sto niko ne pominje Black Dahlia-u, pa Ripper-a, pa Gabriela Knight-a i sl.?
Ko je propustio nekad, naka obnavlja gradivo pod hitno!!!
Skoro sam odigrao Indigo prophecy i mogu da je preporucim svima. Igra proizvodi neverovatan osecaj neizvesnosti za vreme igranja, a prica je vrhunska! Atari ja mislim da je izdavac, a nacin igranja je vrlo originalan!
pa ti mu stavi da ne zelis rezultate koji ce u sebi sadrzati rec jack.Moze neki link za Ripper, posto mi google izbacuje samo za Jack the Ripper(2004).
Pronasao sam na
www.justadventure.com
Moze neki link za Ripper, posto mi google izbacuje samo za Jack the Ripper(2004).
Pronasao sam na
www.justadventure.com
Ja jako dugo cekam vampire story posto ce to biti skroz rucno crtana igra, a te najvise volim.
Pa oni su izdali, praktično, svaku avanturu koja je izašla u zadnje 2-3 godine.Moracu da je probam popodne. Oni su pravili dobre avanture.
Tačno je to, ***, ali za to nije kriv kvalitet avantura (u zadnje vreme), nego ljudi.moja poenta je bila da su se tokom devedesetih avanture borile za najbolje igre godine i da i oni ljudi koji su igrali quake, doom ili sta vec su culi za tadasnje aktuelne avanture, a danas je totalno drugacija situacija....ne pamtim kada se poslednji put neka avantura spominjala kao nesto sto zavredjuje paznju sireg auditorijuma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari