A Sam & Max: Season 1, Still Life, Sherlock: SotSE...?kako kvalitet nije kriv?
90% avantura u zadnjih 5 godina su smece tesko.....
Ama bas ni jedna od preostalih 10% nemoze da se poradi sa naslovima iz 90tih
Bolje rešenje od walkthrougha je UHS Reader.pa izgrabuljaj na google-tu walkthrough![]()
Misliš na onog Larryja iz '97-'98?Shto se tiche avantura susha je odavno. Meni koje su se dopale: Larry 7, Syberia 1/2 i to bi bilo to. By the way, ponovo sam pre neki dan presho Larrya, skroz sam zaboravio da kad zavrshish igru ima ona zaebancija kobajagi formatira ti hard disk - stalo mi je srce na 10 sekundi![]()
Setih se. Za ljubitelje teskih mozgalica probajte:
Safe cracker.
Nalazite se u kuci iz koje trebate da izadjete, bez ikakvih oruzja sa gomilom sefova, a u svakom neki script za nastavak igre.
bravo za igru stvarno je preteska samo sam prvu uspeo da resim sam a ostalo sam morao uz pomoc resenja
Igraj Black Dahliu, da vidis sta je preteska igra :d
Misliš na onog Larryja iz '97-'98?![]()
Znaci da si zavrsio safe cracker?
Kako to misliš? Svega 15-20% njih može da se kupi na pijaci?To sto se nekima cini da nema novih avantura, uopste nije tacno. Druga je stvar sto svega 15-20% njih bude izdato od strane piratskih grupa, za koje oni uglavnom nemaju interes.
Ko spomenu Safecracker, sunce li mu žarko. Celo veče igram igricuTaman da odustanem i zavirim u walkthru, kad mi padne genijalna ideja na pamet
i tako u krug. Sutra ću valjda da je završim pa da nastavim sa normalnim životom
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari