Šta je novo?

Gde ne kupovati u Nišu!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Flight imaju u Win Win-u i Vendettu 2 ali je cena slicna kao i za Gladiator max koji je bolji. Njemu je cena OK.

Moz da imaju oni sad' i Vendettu 3 tamo, ko ih dzejbe, ne kupujem tamo nista i kraj price.

Inace od kada sam stavio sinoc OCZ Freeze, ovaj Titan hladi ko lud, nema razloga da ga menjam.

Mene su u Fenixu uvek gledali belo, kao da sam pao sa Marsa kad god sam im nesto trazio. Da li je to bio Milance, Oki, Ivica ili Marica ja ne znam. Koga od njih da trazim ?

Poslednja izmena:
Vecinu svojih stvari, cak i klime kupio sam tamo, heh. Samo sam tacno znao sta trazim, oznaka i toliko. Garancija i sve je uvek bilo ok.

Vecinu svojih stvari, cak i klime kupio sam tamo, heh. Samo sam tacno znao sta trazim, oznaka i toliko. Garancija i sve je uvek bilo ok.

Ja sam tamo kupio podlogu za mis, dok recimo za termalnu pastu, valjda taj Oki me je savetovao da idem u SD electronic :D

Nego jel' zna neko gde ima da se kupe neke podloge za mis, ali da ne smrde posto ove nove kineshtine sve pocnu da smrde posle nekog vremena?

Imas u Millhouse neke profi, ali su prilicno skupe :) . Idi u Mercator, tamo ti podloge leze na otvorenom (valjda sam tamo video) tako da su se proluftirale :d .

Mozda treba da napravimo neki sajt, koji ce ocenjivati rad radnji u Nishu, za pocetak.

A glavna nagrada da nam bude "Ko Marica u onu stvar"!

Svratim malopre u Veritas, onako u prolazu i pitam za cenu 8800GT graficke, pa onda za cenu Radeon 4830, kad na jednom onaj korpulentni poce da se smeje, onako slatko, i kaze "a pa to ti je mnogo slabija kartica", ja mu onako ozbiljan kazem "pa smej se ti kolko hoces, al' to su iste kartice po snazi" on se uozbilji pa poce da mi objasnjava kako je on prosle godine kupio tri graficke od po 200 evra, da je on "gejmer" i da nije neko ko se ne razume.
Ja mu kazem ta 4830 kada se overklokuje da je ista kao 4850. On poce da mi prica nesto kako one imaju "slab cip" (gde li se ovaj covek informise, da mi je znati u "znanje imanje"???) i da nije to to, da je njegova 3870 jaca od 4850, njegov kolega onaj visoki mi prica kako "cena ti govori sve", pa kaze "eto vidis ta 4830 ti je 140 evra", ja ga pogleda, on "pa ne u stvari...", pa se zbuni. Onaj pa ne zna ni kol'ko sta kosta, a prodaje racunare???
Korpulentni mi kaze "otidji na internet pa pogledaj testove", da se uverim da je njegova 3870 jaca od 4850 i 4830 i kako one nista ne valjaju. Ja se mislim ja to po ceo dan i radim gledam testove, al' mi nije jasno gde se on informise, na Grandu gde??? :D

Tako da od mene i Veritas dobija prestiznu nagradu "Razumeju se ko Marica u onu stvar!"

Poslednja izmena:
OMG moram da odem ovih dana da im postavim isto pitanje:D Da cujem to i uzivo:D

Jel vi stvarno nemate pametnija posla, pa samo obilazite radnje po gradu i testirate strucnosti i informisanost osoblja? :)

OMG moram da odem ovih dana da im postavim isto pitanje:D Da cujem to i uzivo:D

Heheh, molim te imas pice od mene, ako odes i pitas ih!

Jovyland; Jel vi stvarno nemate pametnija posla, pa samo obilazite radnje po gradu i testirate strucnosti i informisanost osoblja?

1.Nemamo pametnija posla, al' to je vezano za onu izreku i radoznale ljude. Svako koristi slobodno vreme kako mu odgovara. Eto ti si moderator u slobodno vreme, pa ti niko nije reko "jel' nemas pametnija posla?"

2.Mene kada nesto zanima ja obidjem skoro sve radnje pa onda to kupim, zbog cene i garancije, mislim da je to sasvim normalno, smatram da se ne treba zaletati.

3.Da si pazljivo citao video bi da je svako od nas pokusao nesto da kupi ili da se informise, to sto tamo rade neznalice, to i treba javno da se pokaze.

Heheh, molim te imas pice od mene, ako odes i pitas ih!

1.Nemamo pametnija posla, al' to je vezano za onu izreku i radoznale ljude. Svako koristi slobodno vreme kako mu odgovara. Eto ti si moderator u slobodno vreme, pa ti niko nije reko "jel' nemas pametnija posla?"

2.Mene kada nesto zanima ja obidjem skoro sve radnje pa onda to kupim, zbog cene i garancije, mislim da je to sasvim normalno, smatram da se ne treba zaletati.

3.Da si pazljivo citao video bi da je svako od nas pokusao nesto da kupi ili da se informise, to sto tamo rade neznalice, to i treba javno da se pokaze.

Zaboravio si da stavis smajli. ;)

Mene najvise nervira kada mi neki prodavac postavi cuveno pitanje "A sta ce ti to?" i dopuni se posle toga "Imam ja nesto bolje." :wall::wall::wall: to se svuda i stalno desava... :mad:

U poslednje vreme sav hardware uzimam u Everetu...;) Upoznali me ljudi, pa znaju za prohteve... Sve bude na stolu u roku od 1 dan, a cene dosta povoljne...:banana: Preporuka

Mene najvise nervira kada mi neki prodavac postavi cuveno pitanje "A sta ce ti to?" i dopuni se posle toga "Imam ja nesto bolje." :wall::wall::wall: to se svuda i stalno desava... :mad:

U poslednje vreme sav hardware uzimam u Everetu...;) Upoznali me ljudi, pa znaju za prohteve... Sve bude na stolu u roku od 1 dan, a cene dosta povoljne...:banana: Preporuka

Gde je Everet, ne secam se da sam cuo za njih. Mada, ja ionako radnje slabo pamtim po imenima, vise po izlozima! :D

Gde je Everet, ne secam se da sam cuo za njih. Mada, ja ionako radnje slabo pamtim po imenima, vise po izlozima! :D

Iza Dusanovog bazara, ulicica koja pocinje kod kafane Biser i sece Dusanovu.

To je Gavra, takozvani, (vlasnik radnje) jedino sto covek treba da ga podseca po tri puta na dan, ja za to nisam imao zivaca, pa nisam nista ni kupio kod njih, plus puse grdje nego Turci, 5 minuta u njihovoj radnji nadimis se kao suseno meso, pa bar u kaficu da sam bio ili na zurci, a ono u Everet! :D

Gavra je Car :smoke:

Sve sto je naveo Flight je apsolutno tacno. Da nije zaboravan i neodgovoran do sad bi bio bogat. Znam strasno veliki broj ljudi koji su odustali od kupovine zbog ovih njegovih osobina.

Ja sam 90% komponenti kupio kod njega, cesto mi naruci nesto i bez ikakve zarade, ali zato nesto stigne sutra, nesto za 2 nedelje, a nesto nikada.

Sto taj covek moze da ispusi, radnja mu izgleda ovako :smoke::smoke::smoke::zgran::smoke::smoke::smoke:

@Pike, hehehe istina!

Ali, ljudi, da se ne lazemo. Nis je ipak siromasna sredina. Na 400 'iljada ljudi skupicemo se nas koliko koji bi uzeli neko Antec kuciste, ili neko "posebno" parce hardvera. Daj bre, ovde kada nekome spomenes ATI Radeon, on te pita koji je to DziFors. Kada kazes da nije DziFors, covek te iskasira :) .

Niko nije spomenuo Matrix :d . Ja sam ih cenio jedno vreme jer su imali one cool stvari za modovanje, ali to je bilo toliko kratkog daha...

Bilo gde u svetu ce te gledati belo ako pomenes ATi/nVidia-u osobi koja se ich ne razume u racunare.
Ja nikada u Matrixu nisam video neku opremu za modovanje, mada nisam bio bas cest gost tamo. Sta je bilo, neka egzotika? :D

A tek kada nekome pomenete DFI. :d Masa njih je cula samo za Asus, MSI i Gigabyte...

Ali, ljudi, da se ne lazemo. Nis je ipak siromasna sredina. Na 400 'iljada ljudi skupicemo se nas koliko koji bi uzeli neko Antec kuciste, ili neko "posebno" parce hardvera. Daj bre, ovde kada nekome spomenes ATI Radeon, on te pita koji je to DziFors. Kada kazes da nije DziFors, covek te iskasira :) .

Niko nije spomenuo Matrix :d . Ja sam ih cenio jedno vreme jer su imali one cool stvari za modovanje, ali to je bilo toliko kratkog daha...

Nemoj samo kukulele, Nis bedak, siromasna sredina, zacudio bi se koliko besnih konfiguracija samo Gavra proda, mozda ne bas u zadnja 2-3 meseca, ali pre toga dosta. Ne znam sa kojim to ljudima razgovaras o DziFors-u i u kom delu grada zivis pa si stekao takvu sliku.

Njihov Servis - molite boga da nesto ne rikne ako je kupljeno od Pakoma. Meni je posle 10 dana riknula graficka inace 8800 GT. Kupljena u Everetu, vlasnik je posalje odmah u Pakom servis da je pogledaju preko reda, inace ceka se po mesec dana da dodje na red. Oni kazu mehanicki je ostecena i ne mogu da je zamene jer je jedan cosak kao udaren. To je toliko malo da ja nisam to primetio prilikom kupovine a pregledam svaku komponentu. Vlasnik Evereta me licno odveze u servis da se objasnim sa serviserom. On me nabedjuje da sam je ja ostetio a nisam, a plus je i sam svestan da to kobajagi ostecenje nema veze sa ispravnoscu kartice jer je ona radila neko vreme. Ja ga oteram u PM. a vlasnik Evereta mi obeca da ce da potegne svoje veze da mi zamene karticu. Zahvaljujuci njemu sam dobio novu ali za mesec dana, inace hteli su da mi vrate tu pokvarenu.

...

Secam se ovoga. Zamalo serviser Evereta ni kriv ni duzan da plati celu karticu. :wall::wall::wall:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno