Šta je novo?

Gde ne kupovati u Nišu!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Everet i Grapolo sve pohvale. Ne znam šta bih mogao više da očekujem prilikom kupovine, osoblje izuzetno, cene povoljene (naročito u Everetu), profesionalni maksimalno - sve komponente neizvađene iz kutije, čak ni hard disk nije vađen iz kesice, garancije fabričke. Danas za sutra.
PC Trade - ako se ne razumeš u računare naprave te na budalu. Garancija na sve godinu dana, šta njih briga što uvoznik daje 5 godina na hard disk.
Megalink - super osoblje, ali može da se čeka i po nedelju dana za komponente, a nemaju ništa u radnji.
WinWin - šta će ti to, ovo je mnogo bolje, a tek najbolji Magovi monitori, kakav Samsung :mad: Znam ja šta je najbolje za mene, sve da ne kupim Maga.
Pakom - skup, ali su uvek uslužni.
Komtrejd - uslužni vrlo, ali uglavnom je sve skupo, a izbor robe nikakav.
Milhaus - skuplji čak i od pakoma, ali ponešto im je ubedljivo najjeftinije, cenim što te kuliraju dok gledaš a ne da zapitkuju i da te savetuju. Ali ih jednako zabole i kad ih pitaš nešto.
Matriks - čovek se polomi da mi pusti zvučnike da čujem, svaka čast.

Ništa mi se nije kvarilo pa ne znam kakvi su sa reklamacijama, to dođe kao najbolje merilo.

Poz

Milhaus - skuplji čak i od pakoma, ali ponešto im je ubedljivo najjeftinije, cenim što te kuliraju dok gledaš a ne da zapitkuju i da te savetuju. Ali ih jednako zabole i kad ih pitaš nešto.

Imam da pišem Tijaniću da naprave seriju od dogodovština ove firme. Šta sam se sve pročitao, ovde o njima, znači vrhunski su! :D

Sta tek nisi i neces da procitas,kao i mnogi drugi,ko zna kakvih tek prica i legendi ima o tom mestu:d
Jel nije Megalink zatvoren?Tj to je na Crvenom pevcu zar ne?Prodjoh pre neki dan tu,videh iz auta kao da je zatvorena radnja,izlepljena vrata papirom nekim obicnim..Mozda i renoviraju ili se sele?A mozda to i nije Megalink?:)

Poslednja izmena:
Mislim da su se prebacili u lokal koji je u dvoristu, u onom prolazu, pise na lokalu u kome su do sada bili.

Cuo da lik koji pre nekoliko meseci kupio desktop konfiguraciju kod njih ima probleme sa restartom kompa. Reinstalira mu drugar sistem, opet isto. Odnese on, kazu to ne valja sistem pa mu instaliraju novi i naplate 1000din za to, uzas. Odnese, opet ne radi, vrati, zadrze par dana, vrate i opet ne radi - katastrofa. Sada je opet na "servise" i oko 10 dana se ne javljaju. On izgleda dobar (ili budala) pa trpi.

Cuo da lik koji pre nekoliko meseci kupio desktop konfiguraciju kod njih ima probleme sa restartom kompa. Reinstalira mu drugar sistem, opet isto. Odnese on, kazu to ne valja sistem pa mu instaliraju novi i naplate 1000din za to, uzas. Odnese, opet ne radi, vrati, zadrze par dana, vrate i opet ne radi - katastrofa. Sada je opet na "servise" i oko 10 dana se ne javljaju. On izgleda dobar (ili budala) pa trpi.

Zanimljivo instaliraju piratski softver i jos naplate coveku, za hardverski kvar koji ne poprave :)

Ja ne verujem da u Millhouse imaju uopste nekog da ume da servisira racunare, ranije imali onog dedu, on je ok lik, ali ne verujem da cak i on da radi jos uvek moze 5 puta veci broj racunara u odnosu kad je Millhouse imao 1 radnju, sam da iservisira. Oni likovi sto rade u prodavnicama malo si nemaju veze s racunarima tako da na njih ne moze da se racuna.

Po meni je najbolja radnja u Nisu COMTEL, stvarno sam prezadovoljan, ljubazna ona cura sto radi tamo, i kad je pitas nesto zna da ti odgovori, uvek kad sam nesto narucio uvek je stizalo na vreme, a i cene su im super, dosta su jeftiniji od pakoma.
Sto se tice tehnoms-a i sa njima imam pozitivna iskustva (uglavnom), samo prvi put kad sam kupovao kod njih pokusali da mi uvale neku plovnu foxconn plocu koju sam odmah vratio, od tada sve OK, cene im nisu lose, i kao sto rece neko pre mene imaju nekih stvari kojih nema na drugim mestima.
Eh da, Pakom, imaju jednu ruznu, nikakvu, NEZLJUBAZNU radnicu sa crnom kosom, koja te cak ni ne saslusa do kraja sta pitas nego ti odmah kaze da nemaju, mrzi je da radi!

Po meni je najbolja radnja u Nisu COMTEL, stvarno sam prezadovoljan, ljubazna ona cura sto radi tamo, i kad je pitas nesto zna da ti odgovori, uvek kad sam nesto narucio uvek je stizalo na vreme, a i cene su im super, dosta su jeftiniji od pakoma.
Sto se tice tehnoms-a i sa njima imam pozitivna iskustva (uglavnom), samo prvi put kad sam kupovao kod njih pokusali da mi uvale neku plovnu foxconn plocu koju sam odmah vratio, od tada sve OK, cene im nisu lose, i kao sto rece neko pre mene imaju nekih stvari kojih nema na drugim mestima.
Eh da, Pakom, imaju jednu ruznu, nikakvu, NEZLJUBAZNU radnicu sa crnom kosom, koja te cak ni ne saslusa do kraja sta pitas nego ti odmah kaze da nemaju, mrzi je da radi!

Hehehe, mali off al moram.

Ajde procitaj svoj post pa nam kazi sta je u radnji presudno da bi ti kupovao ? :d

Hehehe, mali off al moram.

Ajde procitaj svoj post pa nam kazi sta je u radnji presudno da bi ti kupovao ? :d

Hahahaha, dobar stos!
Al' ono mu je najbolje da ona zenska u Comtelu zna da odgovori kad je nesto pitas! :D
Pa nije mutava naravno, al' nemoj samo da mi kazes da si time mislio da se ona razume u kompjutere...

Stojcho preporuci mu jos neka mesta gde rade dobre zenske da ne kupuje covek samo u Comtelu.

ma ne samo to, nego i uvek su nekako jeftiniji od ostalih, bar meni tako izadje............U grappolu je OK bilo uvek kad sam kupovao, ali eto recimo drugar im vec 4-5 puta vraca racunar, non stop se gasi, niko ne zna sta mu je.........:)
a u vezi onog offa, pa rekoh da sam kupovao i u tehno.ms-u a tamo nema ni jedne zenske:) bar kolko ja znam, tako da nije to presudno.

Zovem ja jednu radnju ovde u Uzicu, hitno mi trebala dodatna SATA kartica, nije covek hteo da se bakce a i ne razume se, oce da doda jos 2 SATA HDD, a prodavacica mi kaze:ima samo DDR2 i zalupi slusalicu ???!!!Toliko o razumevanju i usluzi.Odem posle lepo i sam je nadjem za 1.600 i kupim.

Jedana pohvala za Everet :)

Kupih danas tamo XFX GTX260 216sp i sve je bilo savrseno.
Narucio juce danas stiglo. :p
Gavra se lepo ogradio, reko stici ce sutra ili prekosutra zavisi od brze poste.
Stigla je danas i ako sam je narucilo juce posle tri, meni bas znacilo jer sam na odmoru pa mogu da je isprobam. :p
Sto se tice cene, mnogo sam zadovoljan, cena je bila dosta niza od naj nize na PCberzi. Mnogo znaci kada mozes u Nisu naci nesto jeftinije nego u BG :banana:
Neodgovorne i zaboravne radnice koje su ranije radile srecom vise ne rade, znam licno bar 5 coveka koji vise ne kupuju u Everetu samo zbog njih. Sada imaju nove, nadam se dace biti OK.

Od mene preporuka. :wave:

Znate li da li još neko otkupljuje polovne komponente u Nišu (osim TehnoMS-a)?
Znači carevi su, za komplet Barton konfu mi nudio lik 30e, a posle sam samo procesor prodao za te pare. A najjače od svega, pitam bezveze koliko bi me izašla nadogradnja sa 3870 na 4850, a lik mrtav ozbiljan kaže 100e! :d
Hvala Bogu pa nisam morao da se bakćem s njima oko reklamacija, da kucnem u drvo, više od godinu dana bez hardverskih problema.

Meni je onaj jedan buđavi za Core2duo, 2GB RAM, gigabyte ploču i x1950pro nudio sve zajedno 50 evra, pre jedno 6-7 meseci. Zamalo da ga iznesem za uši napolje i linčujem.

@ivan555:
Otkupljuje ih i Boban, poznatiji kao Hans, ima radnju preko puta Gimnazije 9. maj.

Jedana pohvala za Everet :)

Kupih danas tamo XFX GTX260 216sp i sve je bilo savrseno.
Narucio juce danas stiglo. :p
Gavra se lepo ogradio, reko stici ce sutra ili prekosutra zavisi od brze poste.
Stigla je danas i ako sam je narucilo juce posle tri, meni bas znacilo jer sam na odmoru pa mogu da je isprobam. :p
Sto se tice cene, mnogo sam zadovoljan, cena je bila dosta niza od naj nize na PCberzi. Mnogo znaci kada mozes u Nisu naci nesto jeftinije nego u BG :banana:
Neodgovorne i zaboravne radnice koje su ranije radile srecom vise ne rade, znam licno bar 5 coveka koji vise ne kupuju u Everetu samo zbog njih. Sada imaju nove, nadam se dace biti OK.

Od mene preporuka. :wave:
Ja sam ranije kupovao u everetu, bili su OK, ali vec nekih 2-3 godine ne kupujem tamo, nervira me kad trazim nesto a oni mi nude nesto deseto. Inace bilo je OK za saradnju.

@ivan555:
Otkupljuje ih i Boban, poznatiji kao Hans, ima radnju preko puta Gimnazije 9. maj.

Secam se pre par godina buraz kupuje kod njega lcd monitor. Ovaj prvo odbija da se monitor proveri da li ima bad pixels i nesto se pravi. Pristane i kao ne sekiraj se ovo ono.... sutradan iz cista mira pola ekrana ode.... Ponesemo buraz i ja monitor kod njega a on pocne nesto da izvrce, te sto niste pre 5min pa sada ovo ono..... Bilo je....piiiiiiiiip, dzaba ti i kamere i sve i............piiiiiiiip.......za pola sata ispravni monitor. Tako da tog Hansa mogu preporuciti jedino ako nema kome drugom da se proda inace kupi...........nikako.

Ja sam mu ponudio svojevremeno 6600 GT kada je vec bio zastareo, a on se zgranuo i brze bolje rekao: "Ne radimo sa skupim komponentama" :d

Znate li da li još neko otkupljuje polovne komponente u Nišu (osim TehnoMS-a)?
Znači carevi su, za komplet Barton konfu mi nudio lik 30e, a posle sam samo procesor prodao za te pare. A najjače od svega, pitam bezveze koliko bi me izašla nadogradnja sa 3870 na 4850, a lik mrtav ozbiljan kaže 100e! :d
Hvala Bogu pa nisam morao da se bakćem s njima oko reklamacija, da kucnem u drvo, više od godinu dana bez hardverskih problema.

Uf, kome li uvali Bartona za 30E, imam i ja par komada zaostalih, bas bi da se otkacim od toga :d

Jel ima negde u Nisu apple wireless keyboard i wireless mighty mouse, zna li neko?

Malo je falilo da se otegnem do Beograda za Ergo 4000, a ti trazis Apple. Nemoj da si bezobrazan :d .

Evo mog iskustva sa win win shopom. Ustvari još traje to iskustvo. U januaru sam kupio neke komponente kod njih, između ostalog i napajanje OCZ StealthXStream 500W. Napajanje počinje da zeza od samog starta, čas se pali komp kako treba čas ne uz izbacivanje osigurača u stanu. Kad sam kupovao rekli su mi da je garancija 3 godine međutim sad vidim piše na garantnom listu 12 meseci. Nebitno, bar za sad. Odnesem ja napajanje kod njih 4.2.2009. godine. Kaže onaj dečko iz servisa mora to da ide za Bgd, tamo je ovlašćeni servis u principu trebalo bi da bude za 7-10 dana. Ok, nema problema. Prođe jedna nedelja, dve nedelje, tri nedelje... Reko' da nije slučajno pogrešno zapisao moj broj mobilnog pa ne mogu da me dobiju. Odem kod tog istog dečka u servis, pogleda on na kompu status i kaže napajanje je kod njih u Bgd već 9 dana, kad stigne u Niš zvaće me. 25 dana minus 9 dana jednako 16 dana. Toliko je trebalo da ocz stigne iz Niša u Bgd? Agonija se nastavlja, na tih 25 dana prolaze još 2 nedelje a ja ni danas nemam pojma šta se dešava. Na garanciji piše da je rok 45 dana. Ok ako toliko treba da se ispita jedno ****no napajanje. Zanima me da li je to praksa da se reklamirane stvari toliko drže. Nisam pre imao tu "sreću" da ispitam kako funkcionišu servisi. Je l' ovo normalno ili sam ja baksuz?

Izbacuje ti osigurac??Da nisi ti malo preopteretio mrezu u svom stanu,ili bar uticnicu gde ti je komp?
Sto se tice reklamacija u Niskom Altiju/WinWin-u,ja imam odlicno iskustvo..HDD WD 320gb(pata) mi je bio zamenjen u roku od 2 dana..

Izbacuje ti osigurac??Da nisi ti malo preopteretio mrezu u svom stanu,ili bar uticnicu gde ti je komp?
Sto se tice reklamacija u Niskom Altiju/WinWin-u,ja imam odlicno iskustvo..HDD WD 320gb(pata) mi je bio zamenjen u roku od 2 dana..

Meni u comtel za 2min (160gb), doduse morao sam malo da podignem glas, jer su me optuzivali da mi je ispao, a nije:wave:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno