Za Everet i Grapolo sve pohvale. Ne znam šta bih mogao više da očekujem prilikom kupovine, osoblje izuzetno, cene povoljene (naročito u Everetu), profesionalni maksimalno - sve komponente neizvađene iz kutije, čak ni hard disk nije vađen iz kesice, garancije fabričke. Danas za sutra.
PC Trade - ako se ne razumeš u računare naprave te na budalu. Garancija na sve godinu dana, šta njih briga što uvoznik daje 5 godina na hard disk.
Megalink - super osoblje, ali može da se čeka i po nedelju dana za komponente, a nemaju ništa u radnji.
WinWin - šta će ti to, ovo je mnogo bolje, a tek najbolji Magovi monitori, kakav Samsung
Znam ja šta je najbolje za mene, sve da ne kupim Maga.
Pakom - skup, ali su uvek uslužni.
Komtrejd - uslužni vrlo, ali uglavnom je sve skupo, a izbor robe nikakav.
Milhaus - skuplji čak i od pakoma, ali ponešto im je ubedljivo najjeftinije, cenim što te kuliraju dok gledaš a ne da zapitkuju i da te savetuju. Ali ih jednako zabole i kad ih pitaš nešto.
Matriks - čovek se polomi da mi pusti zvučnike da čujem, svaka čast.
Ništa mi se nije kvarilo pa ne znam kakvi su sa reklamacijama, to dođe kao najbolje merilo.
Poz
PC Trade - ako se ne razumeš u računare naprave te na budalu. Garancija na sve godinu dana, šta njih briga što uvoznik daje 5 godina na hard disk.
Megalink - super osoblje, ali može da se čeka i po nedelju dana za komponente, a nemaju ništa u radnji.
WinWin - šta će ti to, ovo je mnogo bolje, a tek najbolji Magovi monitori, kakav Samsung
Pakom - skup, ali su uvek uslužni.
Komtrejd - uslužni vrlo, ali uglavnom je sve skupo, a izbor robe nikakav.
Milhaus - skuplji čak i od pakoma, ali ponešto im je ubedljivo najjeftinije, cenim što te kuliraju dok gledaš a ne da zapitkuju i da te savetuju. Ali ih jednako zabole i kad ih pitaš nešto.
Matriks - čovek se polomi da mi pusti zvučnike da čujem, svaka čast.
Ništa mi se nije kvarilo pa ne znam kakvi su sa reklamacijama, to dođe kao najbolje merilo.
Poz