Šta je novo?

Gde ne kupovati u Nišu!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izbacuje ti osigurac??Da nisi ti malo preopteretio mrezu u svom stanu,ili bar uticnicu gde ti je komp?
Sto se tice reklamacija u Niskom Altiju/WinWin-u,ja imam odlicno iskustvo..HDD WD 320gb(pata) mi je bio zamenjen u roku od 2 dana..

Sve je moguće, ne znam. Mada na toj utičnici je jedino komp. U svakom slučaju ja sam sve lepo to njima objasnio i taj lik tamo je rekao da je verovatno do napajanja. Tek tad sam ga odneo. Čak i da je to što ti kažeš, to ne menja stvari. Ustvari tad bi čak trebalo brže da ga vrate, zar ne? :)

Sve je moguće, ne znam. Mada na toj utičnici je jedino komp. U svakom slučaju ja sam sve lepo to njima objasnio i taj lik tamo je rekao da je verovatno do napajanja. Tek tad sam ga odneo. Čak i da je to što ti kažeš, to ne menja stvari. Ustvari tad bi čak trebalo brže da ga vrate, zar ne? :)

To bas nije profi, nego ti lepo podigni malo glas sledeci put kada ih pozoves telefonom!

Zar nema to napajanje onu foru da bi trebalo da ti ga zamene bez provere, valjda to pise na kutiji ?

Zar nema to napajanje onu foru da bi trebalo da ti ga zamene bez provere, valjda to pise na kutiji ?

Pa sad ja mislim da to nigde na svetu ne postoji da ti neko nesto zameni bez provere, znaci provera mora da postoji, jer moze neko da donese ispravno napajanje pa jel' bi ti nekom zamenio nesto bez provere, ili fizicki osteceno? Medjutim lepo si se setio jer ono ima swap fazon! ;)

Evo sad pogledah na internetu, napajanje ima power swap garanciju, kad ga provere i ustanove kvar moraju da ti daju drugo, ne smeju da ga popravljaju ili slicno!

Decko da ti lepo njih pozoves ili odes u radnju gde si to kupio ne servis i da lepo trazis drugo napajanje, samo napajanje ima fabricku garanciju Power Swap

http://www.ocztechnology.com/support/warranty/

http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_500w_stealthxstream_power_supply

Pa nek ga oni salju na zamenu, ta napajanja ne bi trebala da se prckaju i popravljaju, jedino ako ne umeju mesec dana da nadju sta je kvar, sto je malo cudno da im ta provera traje mesec dana?

Poslednja izmena:
Pa znam da ima neku foru oko garancije, znaci to se zove Power Swap, pitanje je da li ovi nasi to postuju, a trebali bi.

Pa znam da ima neku foru oko garancije, znaci to se zove Power Swap, pitanje je da li ovi nasi to postuju, a trebali bi.

Pa sramota bi bilo da ne postuju, i na kutiji proizvoda stoje ogromna slova, ako to kod nas nema veze onda je isto kao da ga je kupio na pijaci, a ne u radnji.

Ona ekipa iz Win Win-a nije ni za pijacu, tako da mu isto dodje.

Ovog pomka prilicno zahebavaju, videcemo da li ce da mu zamene.

Da,taj OCZ ima tu garanciju,mom bratu je bila uvazena uz istu napomenu,da ni u jednom slucaju,sta god da nije u redu sa napajanjem,nece dobiti popravljeno,vec zamenu.E sad,on nije isao direktno na WinWin servis vec na neku maloprodaju gde je uzeo napajanje.
Inace,meni je iskreno sumnjivo da napajanje moze da izbaci osigurac?Tj da je napajanje neispravno?Meni prvenstveno lici na losu instalaciju unutar stana ili makar na tom utikacu.Ima li neko strucan,elektricar ili slicno da potvrdi/demantuje ovo i malo objasni?

Poslednja izmena:
Da,taj OCZ ima tu garanciju,mom bratu je bila uvazena uz istu napomenu,da ni u jednom slucaju,sta god da nije u redu sa napajanjem,nece dobiti popravljeno,vec zamenu.E sad,on nije isao direktno na WinWin servis vec na neku maloprodaju gde je uzeo napajanje.
Inace,meni je iskreno sumnjivo da napajanje moze da izbaci osigurac?Tj da je napajanje neispravno?Meni prvenstveno lici na losu instalaciju unutar stana ili makar na tom utikacu.Ima li neko strucan,elektricar ili slicno da potvrdi/demantuje ovo i malo objasni?

Definitivno ne moze napajanje da uzrokuje nestabilnost u celom stanu, to je do neceg drugog, mislim ja bar do sada nisam cuo da napajanje moze da dovede do nestabilnog napona u elektricnim instalacijama u stanu???

Bez obzira na sve to coveku drze napajanje vise od mesec dana.

Poslednja izmena:
Pa o tome pricam.Nemoguce mi je da napajanje izbacuje osigurac??! Meni, po ovome kako je on opisao manifestaciju kvara,zapravo kvar uopste ne postoji.Tj postoji ali ne u napajanju.A sto se tice drzanja napajanja toliko dugo u servisu,neam pojma,mozda jure duhove,tj nepostojeci kvar!?Kad jedan mis moze da se ispituje programom 40ak dana(imali smo slucaj i scrshoot ovde na forumu),koliko se dugo ispituje kvar napajanja?
Ispasce da branim nekog,a zapravo nije tako.Jednostavno ne mogoh da precutim na ovo sto me kopka;)
Nadam se da ce ti se razresiti situacija ubrzo,javi obavezno sta je bilo!
:wave:

Potpuno razumem tvoju sumnju da nije do napajanja. I meni je to, kao i još mnogo toga drugog, padalo na pamet. Međutim ne razumem se u to i nisam hteo ja da nagađam već sam lepo otišao i detaljno objasnio šta se dešava. Sad me kopka, kako staro napajanje nije pravilo probleme ako nešto nije u redu sa kućnom instalacijom? Ok, jeste bilo slabije ali opet... Ništa, sačekaću još par dana dok ne prođe taj zakonski rok i ako me ne pozovu idem da tražim novo.

Ma naravno,nije tvoj problem,nego jednostavno cudno mi je bilo:) Verujem da ces sve resiti na najbolji moguci nacin!
Javi sta je bilo!
:wave:

Ja bi ih pobio da moram da cekam 45 dana da provere hebeno napajanje. :smackbum:

PA sto je cekao tri ili vise meseci? Mnogo je to da ide preko sto puta, mogao je odmah da zavrsi. Mozda su ga davali dundjerima na testiranje ili su nadzidavali potjrovlje. Ali, sreca tvoja, a i njegova, pa ti tako namajstoricav, otvoris, ispuhas i sve radi. Ne s***te vise. Kupujete najjeftinije monitore a zalite se na mrtve piksele. Pa pogledajte koja klasa monitora , po proizvodjacu, koliko dozvoljenih piksela ima. Sreca da je to slucaj samo sa malom kolicinom a ostali i u najjeftinijoj klasi su O.K. Nijedna od pobrojanih firmi ne proizvodi komponente i samo je stvar pri kupovini voditi racuna o racunu i garanciji. Moj drugar kupi monitor novembra u Metro-u, januara crkne, izgubio fiskalni racun a ima garanciju i nisu mu ga uzeli na reklamaciju. Popravili su mu ga u PC TRADE - u, bez nadoknade. Inace treba pogledati i koja firma od kada postoji. Malo je onih koje su pregurale deset godina a mnoge nisu ni tri. RAzmislite i o tome...

Uf,ja se taman ponadao da je neko preveo njegov post:d

Reklamira covek PC Trade, sta ces :) . Inace, zaista je iznenadjujuce kako takva firma uspeva tolike godine :d .

Ljudi, dobio sam novo napajanje u ponedeljak. Kako ja kapiram ovi u Čačku su zaturili/zaboravili/izgubili ili nešto slično ono moje napajanje. Goran iz niškog Win Wina mi je to regulisao, verovatno bi to i ranije bilo da sam se njemu obratio i prvi put.

eo ja da pohvalim everet i popljujem pakom jos malo :) . Narucio napajanje preko evereta pre 15 dana skoro....i ludaci iz pakoma im 2x salju pogresno.Na kraju sam odustao od prvobitnog napajanja i doplatio za jace koje je stiglo za 2 dana. Neprijatna situacija i za everet i za mene a krivac je pakom tako da nije bilo problema u komunikaciji.Izvinjavao mi se covek vise puta...iako nije kriv realno.

Najjaca fora je kad je stiglo napajanje 6550 i lik iz pakoma ga ubedjuje da je to jos bolje i da ima 650w :)

Grappollo nije vise opcija za kupovinu, zatvorili su Samsung IT plazu preko puta Saborne crkve i, koliko znam, nece ih vise biti u Nisu.

Poslednja izmena:
aj sad jedan ozbiljan post :)

Gde se u Nisu prodaju digitalci ? Nikad ranije nisam kupovao pa nemam pojma.Osim po racunarskim radnjama...gde jos treba pogledati ? Interesuje me Fuji prvenstveno :( a to nisam video nigde jos da ima novo da se kupi.Samo neki krshevi ili ako oces ozbiljnije nikon/canon.

aj sad jedan ozbiljan post :)

Gde se u Nisu prodaju digitalci ? Nikad ranije nisam kupovao pa nemam pojma.Osim po racunarskim radnjama...gde jos treba pogledati ? Interesuje me Fuji prvenstveno :( a to nisam video nigde jos da ima novo da se kupi.Samo neki krshevi ili ako oces ozbiljnije nikon/canon.

Foto Lik u podzemnom (stari podzemni) je radio Fuji aparate. Jedini problem je sto to bas i nije radnja u kojoj bih nesto kupio :D

Pogledaj po fotografskim radnjama, sigurno neko ima makar odakle da ti nabavi ako nema odmah na lageru.

Za Fuji pogledaj u Foto Artu (preko puta Kalče, kod česme) ili u Juki Photo Shop-u, u podzemnom baš kod Arta (ja sam kod njih još davno kupio S5600 i šljaka bez problema ;)).

Poslednja izmena:
Grappolo stavio katanac na vrata :( Ne znam da li se sele ili ih više neće biti u Nišu, u tom slučaju još jedna kasvetna radnja manje!

Rade od 12-21 ili tako nekako, tako da, ako si dolazio pre 12 sigurno je da si video lanac sa katancem na vratima. Ja sam se jednom bio iscimao...

Na sajtu im dalje stoji da imaju radnju u Nišu.

Nema svrhe kupovati digitalac u Nišu. Kompaktni su u proseku 20-50 evra skuplji nego u BGD.

Grappolo uskoro samo u bg kolko sam ja cuo.Neki problemi sa gazdama....tj kako sam cuo..gazda vise nije medju zivima a gazdarica ne ume da vodi posao kako treba...tako neka prica. Bm li ga sta je tacno ali...ovo je veliki udarac za kupce u nisu.Komtrejd pa sad grapolo....hmhm ko je sledeci ?

TakeMS isto nece dugo kako sam cuo...al ...cuo sam to pre 6meseci a jos rade :) tako da...

Pa steta i za Grappolo i za Comtrade...

Hmm... ja sam čuo da Comtrade treba da se otvori u renoviranom Pioniru u pobedinoj.

Sve postene firme napustaju Nis, treba se zapitati dali je problem u nama Nislijama :D

Populacija koja nema para, a i to što uspeju da skrpe, misle da
će mnogo da uštede ako kupuju krševe i polovnjake.

Za Comtradeshop sam i ja čuo da treba da se otvori ponovo u renoviranom Pioniru (ili beše RK Beograd).

Ja bi vise voleo da se grapolo ne seli nego da se comtrade vrati :) al..sta ces.

Ne mogu da verujem

Ne mogu da verujem o cemu se sve lupa ovde. Prosto ne mogu a da ne prokomentarisem dosetljive opaske tipa "debeljan", "masni"... To dovoljno govori o kulturi onih koji postuju. Licno saradjujem sa firmom Tehnoms od njihovog samog osnivanja, i do sada sam imao samo pozitivna iskustva.Sto se tice polovne robe svi kukaju da niko u gradu to ne radi, a kad neko krene onda su im cene ovakve i onakve.Meni licno ljudi otkupljuju polovnu robu po vrlo korektnim cenama.Sto se tice lagera stvarno neznam sta da kazem.Da li postoji radnja u Srbiji koja ima na lageru sve sto nudi? Slobodno odite do Pakoma pa da vidite njihov lager. Kladim se da u radnji imaju sve sa lagera koji vam stampaju :). Samo sam hteo da kazem da neosnovanim opaskama nije mesto na ovom forumu. Ako neko ko ima 0 postova postuje onakve gluposti, onda ...Sta reci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno